- 2,470
- 1,029
- 113
Ulan kerem
Valla kardes ben kerem baris olayindan cok rahatsiz deilim hatta keremi cogu kisi istermiyor ve begenmiyor milli takimda ama bn begeniyorum.ben fenerliyim ama bu sametin milli takimda yeri yok suan ama her macda oynuyor 2 p6 yapdi hakem 2sinide vermedi verse p6 zaten.hakemin manitasinfalan turk heraldeBu kerem ve barış ikilisinden ne anlıyorlar bir türlü anlamıyorum. Kenan ve İrfan ikilisini niye kesersin ki Almanya maçında iyiler diye cezalandırılıyorlar mı
Beni vallahi Samet falan ilgilendirmiyor kerem bu takımın asla ama asla topçusu değil. Samet hatasız oynuyor milli takımda penaltı konusunda haklısın daha iyisi varsa onu oynatsin çağlar formsuz Merih yok onun alternatifi yok ama keremin sayısız varValla kardes ben kerem baris olayindan cok rahatsiz deilim hatta keremi cogu kisi istermiyor ve begenmiyor milli takimda ama bn begeniyorum.ben fenerliyim ama bu sametin milli takimda yeri yok suan ama her macda oynuyor 2 p6 yapdi hakem 2sinide vermedi verse p6 zaten.hakemin manitasinfalan turk heralde
Bro kerem gsdede hep as.simdi ozeti tekrar izledim onlarin p6si daha p6 bizimkinden.hakemin notu cok dusuk olur bnce.sametin yaptigi cok net p6 belkide 2side nettir ama 2. Cok net.neyse lider olmak onemliyi bakalim rakip kim olckBeni vallahi Samet falan ilgilendirmiyor kerem bu takımın asla ama asla topçusu değil. Samet hatasız oynuyor milli takımda penaltı konusunda haklısın daha iyisi varsa onu oynatsin çağlar formsuz Merih yok onun alternatifi yok ama keremin sayısız var