Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 | Oyuncu Gol Atar

Kupon Miktarı
4000
Kupon Oranı
5.50

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,929
2,041
113
Riski severim bakalım
Gelirse gece dağıtım maçı yapacam harçlık niyetine gelmezse de kasa var birşeyler yapcaz kombineden
Sen milletle dalga mı geciyon birader? Millete umut veriyon birsey gönderdiğin yok kazanınca tüyüyon. Milleti salak yerine koyacagina dağıtık yapacağına cebine çorba parası koy

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,688
4,309
113
Sen milletle dalga mı geciyon birader? Millete umut veriyon birsey gönderdiğin yok kazanınca tüyüyon. Milleti salak yerine koyacagina dağıtık yapacağına cebine çorba parası koy
Bir bitmediniz amk yeter ulan 2 yıl önce ki olayı söyleyip durmayın onda da son kupon kaybettiği için yardımcı olamadım ayrıca benim gönlümden koparsa atarım attıklarım var burada kimseyede atmak zorunda değiliz sizin gibi dilenmiyoruz

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,929
2,041
113
Bir bitmediniz amk yeter ulan 2 yıl önce ki olayı söyleyip durmayın onda da son kupon kaybettiği için yardımcı olamadım ayrıca benim gönlümden koparsa atarım attıklarım var burada kimseyede atmak zorunda değiliz sizin gibi dilenmiyoruz
Önce adam ol. Atmak zorunda değilsin, milletine boşa takip ettirmek zorunda değilsin. Kimden para istemisiz muptezele bak