Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Güler: Real Madrid'de Başarılı Olacağıma Eminim

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
96,895
73,230
113
1742891742752.png

A Milli Takım, Uluslar Ligi play-off maçında Macaristan'ı mağlup ederek A Ligi'ne yükseldi. Rövanş maçında güzel bir golle galibiyete katkı veren milli futbolcu Arda Güler,
Marca Gazetesi'ne verdiği röportajda Milli Takım kariyeri ve Real Madrid'deki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Günün kapağında 'Real Madrid'de başarılı olacağımdan eminim' başlığıyla yer alan röportajda Arda Güler,
A Ligi'ne yükselmenin ve sahadan zaferle ayrılmanın takım için önemli olduğunu ve bundan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

''Tek İsteğim Her Maçta Oynamak''

''Sezon sonuna kadar kendinize bireysel ve kolektif olarak hangi hedefleri koyuyorsunuz?'' sorusunu yanıtlayan Arda,
''Sezon sonuna kadar üç şampiyonluk için de mücadele etmeye hazırız ve bu heyecan verici olacak.
Madrid her zaman her maçı ve her şampiyonluğu kazanmak için mücadele ediyor.
Benim kişisel olarak tek isteğim her maçta oynayıp takımımın her şampiyonluğunu kazanmasına yardımcı olmak.'' ifadelerini kullandı.

''Mücadeleyi Bırakmayacağım''

Real Madrid'de başarılı olacağından emin olduğunu söyleyen milli yıldızımız, ''Real Madrid bana bir plan verdi ve ben hala buna inanıyorum.
Real Madrid'de başarılı olacağıma eminim; Madrid'de bir ev bile aldım. Çok sıkı çalışıyorum ve Macaristan maçında da görebileceğiniz gibi her zaman oynamaya hazırım.'' dedi.

Takımdaki geleceği hakkında da konuşan Arda Güler, ''Real Madrid taraftarlarını seviyorum ve onların desteği benim için çok önemli.
Çok minnettarım. Real Madrid'e oynamak ve bu takımın önemli bir parçası olmak için geldim. Bunu başarana kadar da mücadeleyi bırakmayacağım.'' dedi.​

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,727
1,025
113
Madridden ev almış. Bravo arda 👏🏻

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,934
1,020
113
Fiziki kapasiten bu saatten sonra artmaz seneye yolcu gibisin arda

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
686
827
93
jesus demişti ardayı oynatmadığım için reale gitti diye çokta haklıydı seneye yolcu ondan sonrada ortalama bir avrupa futbolcusu olarak kariyerine devam eder...

uarik38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
871
252
63
inşallah forma verirlerde kendini ilerde üst düzeyde görür.

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,412
113
jesus demişti ardayı oynatmadığım için reale gitti diye çokta haklıydı seneye yolcu ondan sonrada ortalama bir avrupa futbolcusu olarak kariyerine devam eder...
Ne güzel işte reis sonucta biz parasız yasarken adam milyonları koyacak cebine