Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Ardahaktan0 / Yarın ki Gelebileceğini Düşündüğüm Kupon

Ardahaktan0

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
2
3
kankalar Manchester durumu ortada zaten golleri erken bulup sonradan pat pat yemeye başlayan bi takım oldu Chelsea takımıda bu durumlarda hep sonlara doğru açıyor kendini 1/2 2/1 olacagını duşunuyorum 100 150 TL atıp deneyin şansınızı ben atıcam birazdan kazanç garantili deildir gelebilme olasılıgı var

Ekli dosyalar

pasauur

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
7
8
kankalar Manchester durumu ortada zaten golleri erken bulup sonradan pat pat yemeye başlayan bi takım oldu Chelsea takımıda bu durumlarda hep sonlara doğru açıyor kendini 1/2 2/1 olacagını duşunuyorum 100 150 TL atıp deneyin şansınızı ben atıcam birazdan kazanç garantili deildir gelebilme olasılıgı var
Dostum kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bu maç 0'dan 1 olur.. sen birde 100 lira böyle at.. ben idda sevmem oynamayi ama anlarım futboldan saygılar.. hee bu arada inşallah ben yanilirim 👍💸🤣

Burak0841

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53
8
8
Gollü. Beraberlik olur bu maçta başka bir şey çıkmaz

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
827
237
43
Berabere biter maç iy chealse ms x 2 2 veya 3 3

Ardahaktan0

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
2
3
Dostum kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bu maç 0'dan 1 olur.. sen birde 100 lira böyle at.. ben idda sevmem oynamayi ama anlarım futboldan saygılar.. hee bu arada inşallah ben yanilirim 👍💸🤣
valla kanka maç yani bu ne olcagı belli olmaz ama ilk yarı biri banko kazancak ama kim bilmiyorum

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,547
1,832
113
ingiltere liginde olmaz o iş kandirmayin kemdinizi