- 900
- 157
- 43
Bu foruma uzun zamandan beri üyeyim . İlk geldiğim zamanlar sadece kampanlardan yararlanmak için gelmiştim .Yalan yok .Yani demek istediğim ortamın oluşmasını beklemiyordum zaten ve beklediğimden de güzel şeyler olmaya başladı . Bazı arkadaşlar bırakın bonusları sitelerden çok arkadaş canlısı .Bazen sosyal yaşamında bile elini uzatıyor sana .Burdan teşekkür ediyorum onlara .Onların bu iyi niyet davranışları için . Burda herşeyin sadece oyun olmadığını vurguladıkları için de ayrı teşekkür ediyorum onlara .Bunlar iyi yanıydı .Bazı arkadaşlarda sanal ortamlarda affedersiniz ama ? nasıl davranılacağını bilmiyor .Ben mükemmelim demiyorum .Ama hiç olmazsa kimsenin kalbini kırmıyorum bazı şeyleri yaparak .Burda bir kusurumu gören olursa gönderinin altına yorum yapsın . Forumda para konusu çok dönüyor son zamanlarda .Arkadaşım ? Tamam bazıları haddini aşıyor çok istiyorlar ama ? Sende adama umut veriyorsun bir kaç kere verip abi ayağı yaparsan adam tabi senin yakana yapışır
Verme demiyorum . Vereceksen adamın özeline yaz . Neden foruma yazıyorsun ? Forumda herkese verecek durumun olmadığına göre . Özele yazsan hem pratiklik olur hem de peşinden koşturtmazsın kimseyi . Bunu artık anlayın EGO sadece İBRAHİMOVİÇE yakışıyor size yaramaz artık anlayın
. Sevgilerle kalın adamların karesi
.