- 2,701
- 1,932
- 113
Futbol el kolla oynanmıyor ya hani kaleciler hariç o bakımdan sayılmıyorDeğil beyazlı futbolcu nun kolu bozuyor
Futbol el kolla oynanmıyor ya hani kaleciler hariç o bakımdan sayılmıyorDeğil beyazlı futbolcu nun kolu bozuyor
Aynen öyle ne yapsan olmuyor vallaBazen oyle sonuclar oluyor ki butun takimlar bana karsi gibi hissediyorum ama iste sans. Gecmis olsun
JackWilshere : benim adımı saçma sapan yorumlara dahil etme itibarımı bozma 🤣🤣Değil beyazlı futbolcu nun kolu bozuyor
Ben verdim valla ofsayt değili 😭Ofsayt değil oyu veren arkadaş mümkünse sen bale ile ilgilen 🤣🤣
Aga sen futbolu sal yaaa 🤣🤣🤣Ben verdim valla ofsayt değili 😭
Peki efendim 😃Aga sen futbolu sal yaaa 🤣🤣🤣
Pozisyon kurallara göre ofsayt ama şöyle söyliyim bu kuralın saçmalığı şurada koşarken bir insan koordinasyonunu kollarından sağlar yani hem vücut dengesi hemde ileri itme gücünü arttırır kollar bu yüzden kollarında dahil edilmesi gerekiyorBen verdim valla ofsayt değili 😭
Kesinlikle kol olmadan nasıl o hızı pozisyonu alacakki eskiden omuz falan yoktu işte,yeni sezonda bu omuz olayıni kaldıracaklarmişPozisyon kurallara göre ofsayt ama şöyle söyliyim bu kuralın saçmalığı şurada koşarken bir insan koordinasyonunu kollarından sağlar yani hem vücut dengesi hemde ileri itme gücünü arttırır kollar bu yüzden kollarında dahil edilmesi gerekiyor
Sözde yeni kuralda tüm vücut önde olduğunda ofsayt sayılacak bekleyip görücazKesinlikle kol olmadan nasıl o hızı pozisyonu alacakki eskiden omuz falan yoktu işte,yeni sezonda bu omuz olayıni kaldıracaklarmiş
Omuzdan ofsayt Pele zamanında olsa 500 golü ofsayt olurdu bu adamın 😃
20 bin dolar küsür dedim kardeşim aynısından bitane daha var oda nba 500k veriyordu onun kayibi daha komik bundanDolar sizin memlekete 2 tl galiba dost
Gene bı tezgah çevirecek bunlar pandeminin zarari hala bitmemiş demekkiSözde yeni kuralda tüm vücut önde olduğunda ofsayt sayılacak bekleyip görücaz
Götünde donu yok ofsayt mı değil mi diye konu açmış ahahahahaah birde dolar molar diyor hayatında 5 dolar görmüş mü acabaDolar sizin memlekete 2 tl galiba dost
Açımdan ölüyorum kardeşim bı 50 ateşlermisinGötünde donu yok ofsayt mı değil mi diye konu açmış ahahahahaah birde dolar molar diyor hayatında 5 dolar görmüş mü acaba![]()
Kanka dm at atsna bana.Kol sayılmaz ofsayt ta