Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avrupa Birliğine Giriyormuyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,005
15,601
113
Evet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
Ya üvey evlat gibi oluruz olsak da

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,336
4,739
113
Evet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
Yok gözümün nuru yok giremeyiz. Almayacaklar Almazlar, almadılar

coskunoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
693
174
43
He amk elimizde mızrak götümüzde yaprak sınıra dayaniriz oglum sabah sabah ne ictin onlar birlige alirsa butun taksimde bana girsin

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,165
1,649
113
Elbet bigün gireriz ama ne şekil olur artık Allah bilir 😉

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,061
918
113
Ya siz nasıl kafa yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ülkenin içine sıçtılar sivil darbe oldu ne ekonomi ne adalet ne yönetim ne denetleme kaldı sen diyorsun ki ab olur mu bu lafı sana demiyorum hocam ama biz anca abnin başını alırız ab bizi almaz .

Bulgarlar bile o aptal ırk bile demokrasiyi adaleti öğrendi biz öğrenmeyiz . Değila avrupayı savunmamız avrupayı şah yapsak yine almazlar kaldı ki erdoğan tüm herkes kaçmasın diye kendisi istemez

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,709
1,664
113
90m ülke nüfusu direk 50m iner

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,322
5,225
113
diploma iptal hukuksuzluğundan haberin yok sanırım yada görmezden geliyosun

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,514
14,122
113
Forumda siyaset din ırk vb kavramlar yasak kanki konu kapanır kanki
@Daimon
Reisim 😎😎

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
7,671
113
Ab ye girersek Ab batar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...