- 719
- 854
- 93
Evet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
Ya üvey evlat gibi oluruz olsak daEvet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
Yok gözümün nuru yok giremeyiz. Almayacaklar Almazlar, almadılarEvet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
He amk elimizde mızrak götümüzde yaprak sınıra dayaniriz oglum sabah sabah ne ictin onlar birlige alirsa butun taksimde bana girsinEvet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
Bu sefer şartlar çok farklı dost ABye savunma lazımYok gözümün nuru yok giremeyiz. Almayacaklar Almazlar, almadılar
Ya alırlarsaHe amk elimizde mızrak götümüzde yaprak sınıra dayaniriz oglum sabah sabah ne ictin onlar birlige alirsa butun taksimde bana girsin
Dostum define ara bulma şansin yuksek ab ise mumkun degil yarin bana öleceksin dersen inanrim ama bu duruma mumkun degilYa alırlarsa
San Marinoya yallahAlirsa Estonya benim zkerim gelmeyin
Forumda siyaset din ırk vb kavramlar yasak kanki konu kapanır kankiEvet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
Hocam adamı aldılar götürdüler salla diplomayı istanbul tecrit altında şuandiploma iptal hukuksuzluğundan haberin yok sanırım yada görmezden geliyosun
Ab ye girersek Ab batarEvet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
en basitini söyledim knk , haklısın tabi şuan durum içler acısı,Hocam adamı aldılar götürdüler salla diplomayı istanbul tecrit altında şuan
30 bin kisi var abey acı banaSan Marinoya yallah