Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Avukat hk.

qsamiqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
941
156
43
Beyler öncelikle hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Benim 16 k icra dosyam var avukat sürekli arıyordu ben bu avukata 2 bin tl ödeme yaptım ve sonra dedim ki ödedigim gün içinde uyap da yatan para kısmında ödedigime dair 2 bin tl gözükür mü dedim o da evet gözükür dedi.
Dün uyap a girdim baktım yatan para 0 yazıyor bu avukatı şikayet edebilir miyim hem sürekli arıyor rahatsız ediyor üstüne bir de bana ulaşamadığı için babamı da aramış ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Benim 16 k icra dosyam var avukat sürekli arıyordu ben bu avukata 2 bin tl ödeme yaptım ve sonra dedim ki ödedigim gün içinde uyap da yatan para kısmında ödedigime dair 2 bin tl gözükür mü dedim o da evet gözükür dedi.
Dün uyap a girdim baktım yatan para 0 yazıyor bu avukatı şikayet edebilir miyim hem sürekli arıyor rahatsız ediyor üstüne bir de bana ulaşamadığı için babamı da aramış ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.
Dolandirilmissin dost ben bunu anladım bu yazdığın metinden geçmiş olsun

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
717
237
43
Harici ödeme yaptığın için avukata islemiyordur hepsini kapattığında Harici tahsil den dosyayı kapatır ve evet aile bireylerini de arıyorlar cakallar nasıl oluyosa hepsi şerefsiz kansız avukatların

Mvkoca43

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
33
28
Haricen tahsilat yapmıştır gerçekten dosyanızda vekil mi bi kontrol edin. Ayrıca para gönderirken dosya numarası yazdınız mı? Bağlı olduğu baroya şikayet edebilirsiniz. Ama öncelikle eğer dosyanızda vekil ise haricen tahsilatı dosyaya bildirmesini talep edin. Bir daha ki sefere de icra dairesinin ilanına gönderin dosya açıklaması ile birlikte.

Realdream

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
102
29
28
Harici ödeme yaptığın için avukata islemiyordur hepsini kapattığında Harici tahsil den dosyayı kapatır ve evet aile bireylerini de arıyorlar cakallar nasıl oluyosa hepsi şerefsiz kansız avukatların
Kvkk kapsamında senin borcunu aileden biri de olsa bir başkasıyla paylaşamaz kaldı ki ailenin bilgilerine ulaşması da kvkk gereğince ayrı bir suç avukatı bağlı bulunduğu baroya sikayet edebilirsin psikolojik şiddet uygulamaktan ve bilgilerini üçüncü şahıslarla paylaşmaktan bununla ilgili internette bir sürü video var seyretmeni tavsiye ederim bazıları avukatların şikayetini geri çekmesini istediğinden borçlularin borcu avukata ödettigini dahi duydum

qsamiqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
941
156
43
Dosya ya baktım avukat dosya da ki avukat açıklama kısmına sadece benim TC mi adımı soyadımı yazdım