Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ayrılık Kararından Vazgeçen Lionel Messi, Barcelona'da Kalmaya Karar Verdi

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
115,287
166,491
113

Barcelona'dan ayrılığını talep eden Lionel Messi, günlerdir süren sessizliğini bozdu. Arjantinli futbolcu, kararını kamuoyuna duyurdu. Messi, yaptığı açıklamada kararından vazgeçtiğini ve takımda kalacağını söyledi.

33 yaşındaki futbolcu, "Mutlu değildim ve ayrılmak istedim. Buna rağmen hiçbir şekilde ayrılmama izin verilmedi ve yasal bir anlaşmazlığa düşmemek için kulüpte kalmaya karar verdim" dedi.

"BAŞKAN FELAKET"
Barcelona Başkanı Josep Bartomeu'yu da eleştiri getiren Messi, "Bartomeu liderliğindeki kulübün yönetimi tam bir felaket" ifadelerine yer verdi.

MANCHESTER CITY DEV BİR TEKLİF SUNMUŞTU
Arjantinli yıldızın ayrılma kararı sonrası İngiliz devi Manchester City devreye girmiş ve iddialara göre Messi için dev bir teklif sunarak 100 milyon euro maaş ile 250 milyon euro imza parasını gözden çıkarmıştı.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,975
1,057
113
ben dedim ayrılamaz, onda 25 yaşında o yürek yoktu 33ünde hiç olmaz. 700m tazminat, pandemi işin bahanesi ,ayrılacak adam hazairanda hakkını kullanırdı sanki pandemi elini tuttu

Mirliva

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,767
1,861
113
Yeteneği olabilir fakat Ronaldo gibi bir yüreği yok.

harunerkok

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
395
49
28
İstemediği yerde oynucak şimdi eski performansını verebilcekmi acaba

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye