- 16
- 12
- 3
Arkadaşlar Almayan Varsa Kullanmak İsteyen Varsa buyursun link yukarı bıraktım şartları ve detaylara bakarsınız bol şanslar 👍
Ekli dosyalar
-
985.3 KB Görüntüleme: 3,035
Kardeism nasıl aldın bonusu bonus talebe iki saattir girmiyor ki
Arkadaşlar Almayan Varsa Kullanmak İsteyen Varsa buyursun link yukarı bıraktım şartları ve detaylara bakarsınız bol şanslar 👍
Bonus talep sayfası açılmıyor
Reis canlı destekten talep ettim bendeKardeism nasıl aldın bonusu bonus talebe iki saattir girmiyor ki
site paket kanka paneller çalışmıyorKardeism nasıl aldın bonusu bonus talebe iki saattir girmiyor ki
EkledimiReis canlı destekten talep ettim bende
Haber verirsin hocamSıradayız bakalım sıra no 89
Veririm tamamHaber verirsin hocam
Bekliyoruz canlıyı hocam emeğine sağlıkBende bayağı bekledim çok yoğunluk var dedi canlı destek site hakkında çok bilgim yok arkadaşlar konuyu sileyim istersenizz
Haydaa dur bismilah yeni üye olduk ne güncelemesiDeneme bonusu anlık olarak güncellenmektedir en kısa sürede tamamlanacaktir daha sonra bonus talep ten talep edebilirsiniz dedi destek
Her zaman böyle olmuyor mu zaten güncelleme bitince Bonus bitti derlerHaydaa dur bismilah yeni üye olduk ne güncelemesi
kısmet diyelim hocam öyle dicekler elbetteHer zaman böyle olmuyor mu zaten güncelleme bitince Bonus bitti derler
Baglanırsan bılgi verirmisin kral bende 60Arkadaş nasıl bı site geldi canlıda 10 kişi de kaldı ilerlemiyorda