Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başınıza Geldi Mi

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
96
28
Beyler Ben artık kavbeti bırakdım holigan Bette oynamaya karar verdim ve 1 haftadır ordayım. Bu sıralar oyunlara müdale ediyor gibi. Nedeni sürekli ekranlarımın donması ve bugün başıma gelen myt oyununda 100 TL kasa ile 1500 kazanç sağladım ardından ekran dondu ve 2 3 dk kendine gelemedi sayfayı yeniledim bakiyem 100 TL olarak gözüküyor du canlıya sordum olumlu yanıt alamadım müdahele yok diyorlar sms güvenliğiniz aktif diyorlar ama inanın bana 2 3 dkka ekran dondu sayfa yenileyince 100 TL bakiye gözükdü tekrar tekrar yeniledim aynı bakiye oyuna gir çık yapdom aynı bakiye iftira ve suçlama atmıyorum başınıza gelen oldumu ?

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,284
2,413
113
Her hafta 25 bin dolar para dağıtan site senin 1500 u ne yapacak dost

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,310
3,160
113
Holi aaaynısını yapiypr son günlerde
Slotları berbat tüm ağırlığını poker turnuvaya verdi gibi

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,633
681
113
Beyler Ben artık kavbeti bırakdım holigan Bette oynamaya karar verdim ve 1 haftadır ordayım. Bu sıralar oyunlara müdale ediyor gibi. Nedeni sürekli ekranlarımın donması ve bugün başıma gelen myt oyununda 100 TL kasa ile 1500 kazanç sağladım ardından ekran dondu ve 2 3 dk kendine gelemedi sayfayı yeniledim bakiyem 100 TL olarak gözüküyor du canlıya sordum olumlu yanıt alamadım müdahele yok diyorlar sms güvenliğiniz aktif diyorlar ama inanın bana 2 3 dkka ekran dondu sayfa yenileyince 100 TL bakiye gözükdü tekrar tekrar yeniledim aynı bakiye oyuna gir çık yapdom aynı bakiye iftira ve suçlama atmıyorum başınıza gelen oldumu ?
dostum ülke gündemindeki olaylar nedeni ile müdahele var, ama internete. büyük ihtimalle bağlantı sorunu yaşadın .

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,818
1,754
113
Yapkis demekki adama aq vatan savunur gibi site savunuyor bazilarida🤣