Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betrari SugarRush Xmas 333 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
149
65
28
Sitemize yeni kayıt olan kullanıcılar için Sugar Rush Xmas oyununda 333 adet freespin deneme bonusu sunulacaktır . Deneme bonusu alabilmek için telefon numarası ve e-posta adresinizi doğrulamanız gerekmektedir. Doğrulama işlemi tamamlandıktan sonra bonus, sistem tarafından otomatik olarak hesabınıza aktarılacaktır. Hesabınıza eklenmiş 333TL miktarı 3333 TL’ye çıkarmanız gerekmektedir. Hedef bakiyeye ulaştığınızda Canlı Destek ekibiyle iletişime geçerek bakiyenizi çekilebilir tutara (333 TL) dönüştürmeniz gerekmektedir. Bakiyeniz düzeltildikten sonra hemen 100 TL yatırım yapıp çekim talebinde bulunabilirsiniz.Çekilebilir tutar ile oyun oynanması halinde bonus ve kazançlar Hiç oyuna girmedi ama ara ödeme olarak iyi verdi 1135 TL ödedi slotta sadecee çevirmemiz lazım ben çevirecem çekersem haber ederim https://euioa.jxcsysekgu.net/U7crduVME5

ugrbhrkrclr

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
3
3
Sitemize yeni kayıt olan kullanıcılar için Sugar Rush Xmas oyununda 333 adet freespin deneme bonusu sunulacaktır . Deneme bonusu alabilmek için telefon numarası ve e-posta adresinizi doğrulamanız gerekmektedir. Doğrulama işlemi tamamlandıktan sonra bonus, sistem tarafından otomatik olarak hesabınıza aktarılacaktır. Hesabınıza eklenmiş 333TL miktarı 3333 TL’ye çıkarmanız gerekmektedir. Hedef bakiyeye ulaştığınızda Canlı Destek ekibiyle iletişime geçerek bakiyenizi çekilebilir tutara (333 TL) dönüştürmeniz gerekmektedir. Bakiyeniz düzeltildikten sonra hemen 100 TL yatırım yapıp çekim talebinde bulunabilirsiniz.Çekilebilir tutar ile oyun oynanması halinde bonus ve kazançlar Hiç oyuna girmedi ama ara ödeme olarak iyi verdi 1135 TL ödedi slotta sadecee çevirmemiz lazım ben çevirecem çekersem haber ederim https://euioa.jxcsysekgu.net/U7crduVME5
Link var mı

klerem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
111
45
28
Freesipin kazancını nasıl kullanmaz kardo detaylarda göremedim bilgin var mi

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
109
43
Arkadaş cidden birşey anlamıyorum. Deneme bonusu adı üstünde yatırım bonusu değilki öyle bir küfür edesim geliyorki milletin aklıyla dalga geçiyorlar.

blackmoon1881

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
35
11
8
Cekim verdim ödedi 333 cektim 100 hesapta kaldi onuda kaybettim sanirim onuda katlayip cekebiliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...