Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilgi

Enisemir13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
423
173
43
Arkadaşlar bets10 a yıllar önce üyelik oluşturdum üye olurken ismimi yalnış yazmışım bu yüzden ne yatırım yapabiliyorum ne de çekim yapabiliyorum , dün ki 10 spinden kazanç sağladım , evrak istediler 3 kez gönderdim red edildi hala evrak istiyorlar , nasıl çözeceğim biri yardımcı olabilirse sevinirim

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,651
1,177
113
Arkadaşlar bets10 a yıllar önce üyelik oluşturdum üye olurken ismimi yalnış yazmışım bu yüzden ne yatırım yapabiliyorum ne de çekim yapabiliyorum , dün ki 10 spinden kazanç sağladım , evrak istediler 3 kez gönderdim red edildi hala evrak istiyorlar , nasıl çözeceğim biri yardımcı olabilirse sevinirim
İnsan ismini nasıl yanlış yazar aq

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,434
11,548
113
Cozemezsın ısımler uyuşmazsa odemez

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,133
508
113
ne kadar kazandın bro

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,133
508
113
normalde TC NVİ KONTROLÜ sağlayıp düzeltirler multi falansa düzeltmeyebilirler

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,073
1,616
113
Dostum belge yüklerken kimlik on arka kısmınimi yoksa ikametimi kabul etmiyor

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,522
1,819
113
Odemez kral cok zor harf hatasi falan olsa belki olurdu ama böyle cok zor belki tc no uyuşuyo diye düzeltebilir ama siteler zaten odememek için uğraşıyo

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
450
151
43
eger 2 cı bı hesabın yoksa duzeltır ama farklı hesabın varsa kıtlıyolar hesabı