Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Binance Hakkında

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,281
458
83
Binance uygulaması var içinde dolar var siteye nasıl yüklerim heryeri İngilizce uygulamanın anlamiyorum hiçbir yazıyı siteye dolar olarak yüklememde kupon gelmesi halinde 100₺ gönderim

yönlendirin beni

Ekli dosyalar

Labtek01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
852
206
43
Binance uygulaması var içinde dolar var siteye nasıl yüklerim heryeri İngilizce uygulamanın anlamiyorum hiçbir yazıyı siteye dolar olarak yüklememde kupon gelmesi halinde 100₺ gönderim

yönlendirin beni
sitede yatirim kiaminda usdt ye gir yatiracagin miktari yaz orsaki adresi binanceye yaz gönder

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,281
458
83
Hiçbir Allah’ın kulu yardımcı olmuyor ilginc

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,274
8,230
113

yönlendirin beni
Siteye girip kripto yatırım yerinden usdt seciceksin ağı da trc20 seciceksin sana bir adres vercek binance uygulamasindan withdraw yazan yere girip o adresi kopyalayıp miktarı yazıp göndericen trc20 ağından

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,237
607
113

yönlendirin beni
Binance tr hesabın varsa global binanceden tr binanceye aktarılıyor. Ordan usdt tr ye dönüştür kısmından TL yap banka hesabına cek

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,281
458
83
9.60 dolar var min gönderim 10 dolar yaziyor binancede