- 2,603
- 1,360
- 113
Bu arkadas kimdir tskkur etmek isterim.... Kimseyede vermedim papara noyu Biraz baktim ne daha once gelenlerden nede yolladiklarimdan tam net bakamadiysamda....
Güle güle kullan kardeşim.Bu arkadas kimdir tskkur etmek isterim.... Kimseyede vermedim papara noyu Biraz baktim ne daha once gelenlerden nede yolladiklarimdan tam net bakamadiysamda....
@Ordu5252 gönderdi dostum çekilişte sana çıktı bol şanslar dilerimBu arkadas kimdir tskkur etmek isterim.... Kimseyede vermedim papara noyu Biraz baktim ne daha once gelenlerden nede yolladiklarimdan tam net bakamadiysamda....
Hiç çekinmeden harca kardeşimBu arkadas kimdir tskkur etmek isterim.... Kimseyede vermedim papara noyu Biraz baktim ne daha once gelenlerden nede yolladiklarimdan tam net bakamadiysamda....
Dostum ben yanlışlıkla atmıştım arkadaşin hesaptan, hemen vereceğim papara numarasına geri yollaBu arkadas kimdir tskkur etmek isterim.... Kimseyede vermedim papara noyu Biraz baktim ne daha once gelenlerden nede yolladiklarimdan tam net bakamadiysamda....
Saol kardesimmm....Hiç çekinmeden harca kardeşim![]()
eywah bea sen nerdesin sadasdas d@Shellac konuya ilk yorum atan 3 uncu kisiyim başkan beni çekilişe dahil etmemişsin![]()
Beğenenlerden yapmıi@Shellac konuya ilk yorum atan 3 uncu kisiyim başkan beni çekilişe dahil etmemişsin![]()