- 2,187
- 1,431
- 113
Dostlarim 3.4 mac olan minimum 1.5 oranlı bir kupon tavsiyelerinizi bekliyorum içerisinden beğendiğim olursa bi 2 bin lira atariz gelen kazancin birazini dagitir kuponu veren kisiyede ayri guzellik yapariz
Man City - Real Madrid x2 çifte şans oyna bankonun bankosuDostlarim 3.4 mac olan minimum 1.5 oranlı bir kupon tavsiyelerinizi bekliyorum içerisinden beğendiğim olursa bi 2 bin lira atariz gelen kazancin birazini dagitir kuponu veren kisiyede ayri guzellik yapariz
Kanka yanina 2.3 mac daha lazim oyle para kazanamayizMan City - Real Madrid x2 çifte şans oyna bankonun bankosu
Attım knkKanka yanina 2.3 mac daha lazim oyle para kazanamayiz
Knk juve sikinti juve 2 gol cok riskli ama digerleri guzelAl buda banko nun bankosu
Kanka üst olacak tek maç bence Juve psv ama yinede sen bilirsin juveden 2 gol bekliyorum benKnk juve sikinti juve 2 gol cok riskli ama digerleri guzel
Kaç oranı var aga bende oynamayı düşünüyordum+7 goleIllaki samp mi olucak.maclar corum malatya maci var 5 gol rahat olur amaç para kazanmak degilmi
Kral canlida acilir heralde siteler şuan ganyan vermemiş ama cok gol olur acilirsaKaç oranı var aga bende oynamayı düşünüyordum+7 gole
Kaç maç istiyorsun dostum 3 mü 4 müDostlarim 3.4 mac olan minimum 1.5 oranlı bir kupon tavsiyelerinizi bekliyorum içerisinden beğendiğim olursa bi 2 bin lira atariz gelen kazancin birazini dagitir kuponu veren kisiyede ayri guzellik yapariz
Kral bugun +7 olucak mac çorum maci düşük ganyan verir ama garantiBoşver 3,4 maçı City Real 7,5 üst dene ya 0-0 biter yada 7+ aşılır
Sitelerde Çorum macı yokbulamadımKral bugun +7 olucak mac çorum maci düşük ganyan verir ama garanti
bana göre en mantıklı kuponDostlarim 3.4 mac olan minimum 1.5 oranlı bir kupon tavsiyelerinizi bekliyorum içerisinden beğendiğim olursa bi 2 bin lira atariz gelen kazancin birazini dagitir kuponu veren kisiyede ayri guzellik yapariz
Var da daha ganyan acmadilar canlida acilir 4.5 ustten başlar ganyanSitelerde Çorum macı yokbulamadım
Kral çorum cok atar malatya-21 puan cocuklar oynuyo mac başına zaten 5 gol yiyo canli.ganyan acilirsa denenir cok gol çıkarbana göre en mantıklı kupon
city - marid 3.5 üst kart 1.73 oran
sportıng - dormund 2.5 üst goal 1.84 oran
Soyle bi cilginlik yaptim reisimbana göre en mantıklı kupon
city - marid 3.5 üst kart 1.73 oran
sportıng - dormund 2.5 üst goal 1.84 oran
Brest zorSoyle bi cilginlik yaptim reisim
Dediginide aldim baskanim sansimiz bol olsunBrest zor
Juve goal çıkması zor olarak gördüm
Umarım yanılırım
Şansın bol olsun dost