Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Bu Nasıl Ofsayt

Mhmmtaydmir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
670
862
93
İlk yarı 1.5 üst bahsi aldım.
Hakem buna ofsayt verdi, incelemeye bile gitmedi. Hızlıca oyunu başlattı.
Ne diyim şimdi??

Link

IMG_4268.jpeg

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,979
7,215
113
ofsayt kanka pasif oyuncu rolünde olan adam defansın hamle yapmasını engelleyerek aktif ofsayt rolüne geçiyo

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,775
3,491
113
ben bugün cska fakel maçına 2.5 üst oynadım oynadıktan 2 dk sonra maçta bir penaltı pozisyonu oldu görsen %100 penaltı gole giden adamı arkadan bir çekti ki formayı koparacaktı eleman, adam düştü kollarını açtı penaltı bekledi oçevladı hakem devam ettirdi tam şikeli maçtı

Mhmmtaydmir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
670
862
93
ben bugün cska fakel maçına 2.5 üst oynadım oynadıktan 2 dk sonra maçta bir penaltı pozisyonu oldu görsen %100 penaltı gole giden adamı arkadan bir çekti ki formayı koparacaktı eleman, adam düştü kollarını açtı penaltı bekledi oçevladı hakem devam ettirdi tam şikeli maçtı
Şaka gibi

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,280
2,413
113
Kardes cildircam hikaye hepsi sovcem engel yicem 15 k geliyordu

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,112
611
113
Babacım rayo nun golüne basın basabildigijiz kadar 2.20 oran sitede parası olan değerlendirsin bu ofsayt taktiği barcaya golü yedirecek

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
131
43
Geçmiş olsun,bu Vallecano gol atacak gibi duruyor 2.04 oranı var.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,149
24,027
113
Sorma gitti para. Ofsayt olayını anlayamadım. Bence değil.
Ofsayttaki adam defansın koşu yolunu engelliyor diye ofsayt verilmiş ama dünyanın en saçma olayı. Aynı golü maç 0-0 iken dakka 90da Barça atsaydı sence verilmez mıydı gol? Tabi ki verilirdi