- 3,408
- 966
- 113
Bende oynadım 18 18 den 9 sıfır seri yediSöyleyecek söz bulamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 752399
Buradaki olay çok farklı şike demek doğru değil ama yaptıkları oyunu itibarsizlastirmak. Bunu yapma sebeplerine gelecek olursak iki takımda play offa kalıyor ama iki takımda yerinden memnun olduğu için kazanmak istemiyor kaybetmeye oynuyorlar bu yüzden sayı atmıyorlar. Görüntüleri izlersen son topta blok yiyor dediğin çocukta kendi potasına atmaya çalışıyor ancak onu da hücum eden takım oyuncusu blokluyorSon yılların en ilginç anlarından biri Malta Basketbol Ligi’nde yaşandı.
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute
Depiro’nun Hibernians’ı 69-68 mağlup ettiği karşılaşmada son 6:30 dakikada iki takım da sayı bulamadı. İki takım da hücumda sayı atmak yerine tam tersini yapmak için adeta ekstra çabaladı.
Görüntülerde karşılaşmanın son 6 dakikasında iki takımın da potaya şut atamadığı, top kayıpları yaptığı, kötü paslar verdiği görülüyor.
Karşılaşmanın sonunda genç bir oyuncu topu potaya göndermek istese de blok yedi.
Allah bunların belasını versin 104 çıkmıyor 9dk 2 sayidaydiSöyleyecek söz bulamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 752399
Buda aleni şike aslinda.futbolda kaleciyi geçip topu tekrar kendi defansına atmak gibi.Buradaki olay çok farklı şike demek doğru değil ama yaptıkları oyunu itibarsizlastirmak. Bunu yapma sebeplerine gelecek olursak iki takımda play offa kalıyor ama iki takımda yerinden memnun olduğu için kazanmak istemiyor kaybetmeye oynuyorlar bu yüzden sayı atmıyorlar. Görüntüleri izlersen son topta blok yiyor dediğin çocukta kendi potasına atmaya çalışıyor ancak onu da hücum eden takım oyuncusu blokluyorsebebi tam olarak bu kazanmamak.
![]()