Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Burnley Premier Lig'e Yükseldi

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,090
73,374
113
1680946733890.png

İngiltere Championship'in 40. haftasında lider Burnley, Middlesbrough'un konuğu oldu. Mücadeleyi 2-1 kazanan Burnley, Premier Lig'e çıkmayı garantiledi.

12. dakikada Barnes'ın golüyle öne geçen Burnley ilk yarıyı önde tamamladı. 48'de Akpom, Middlesbrough'a penaltıdan beraberliği getirdi. 66'da sahneye çıkan Connor Roberts skoru tekrar konuk takım lehine çevirdi ve maç 2-1 Burnley üstünlüğüyle sona erdi.

Böylelikle Vincent Kompany'nin çalıştırdığı Burnley, ligin bitimine 6 hafta kala Premier Lig'e yükselmeyi garantiledi. Burnley geçtiğimiz sezon Premier Lig'den düşmüştü.

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,632
4,873
113
City Tottenham Liverpool Chelsea bunla oynadığı tüm maçlara üst girmiştim bu adiler kapanıp kuponlarımı yatırmıştı seni unutmadım Burnley Premier lig gibi bir ligde korkak oynamanin cezasını anlamışsındır umarım

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
City Tottenham Liverpool Chelsea bunla oynadığı tüm maçlara üst girmiştim bu adiler kapanıp kuponlarımı yatırmıştı seni unutmadım Burnley Premier lig gibi bir ligde korkak oynamanin cezasını anlamışsındır umarım
Sende akıllanmamışsın 1-2-3-4 :D
2 kere yatınca daha oynamaman gerekirdi :D

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,632
4,873
113
Sende akıllanmamışsın 1-2-3-4 :D
2 kere yatınca daha oynamaman gerekirdi :D
Karşısında Liverpool City gibi takımlar vardı valla üst oranları da 1.60 falan 2-3k giriyordum maç başlar başlamaz 10 kişi defans yapıyorlardı hahah :D