- 512
- 105
- 43
Yeni üyelere veriliyormuş
Ekli dosyalar
-
609 KB Görüntüleme: 122
İLGİNÇ BEN TEK SEFERDE 1700 PARA ÇEKTIM BU SİTEDEN![]()
![]()
![]()
Bu siteye güvenmeyin, papara dan para yatırdım bonus da almadım, çok değil 100 ₺ çekim talebi verdim hesabımı kapattılar, merdiven altı kıbrıs sitelerinden bir tanesi, aslında 6 yıldır sektörde olan diğer bir merdiven altı sitenin kardeş sitesi. Utanmadan muhtardan imzalı ikamet istiyorlar, kimlik ve güncel fatura olmazmış, sadece muhtarın imzalaması lazımmış bak hele bak oç larınaSadakam olsun deyip geçmedim tabi ki paparadan transfer ettiğim kişi hakkında savcılığa hırsızlık bildirimi yaptım. boşa zahmet etmeyin vesselam adamlar aç.
Sallıyo işte bende paparadan yatırdım 20 tl 200 çektim şak diye saniye sürmedi sorgusuz sualsiz gönderdilerİLGİNÇ BEN TEK SEFERDE 1700 PARA ÇEKTIM BU SİTEDEN
Silver Eco var vereyim mi numaramı para dağıtıyor muşsun ?Belge istemesi gerekir her sitenin bunun kuralı budur. ancak bunlar bildiğin muhtardan imzalı katıt getirmen gerek güncel fatura ve kimlik kabul etmiyoruz diyorlarburdan bile ne denli art niyetli bilinçli keyfi iş yaptıklarını çıkartabilirsiniz. bol şanslar size
Bir şey demiştim es geçtin dostum ? Vereyim mi eco mu ?dedim ya önce bende çektim ,ancak 3.cü işlemimde bunu yaptılar ona istinaden yazdım adamlar işini keyfi yapiyor, sana ben facebook sayfalarında yazışmaları atayım ne denli acemi olduklarını görürsünneyse alan alsın herkese bol şanslar.
vermiyorlar güncelleme var bahanesiyle para yatiracam guncellemenin bitmesini bekliyorum dedim onda güncelleme yok diyor sahtekarlar