Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

çArşı Grubundan tepki

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
Burak'ın gelmesini gram istemedim ama olan oldu. Bu saatten sonra köstek olmanın da manası yok . Her klüp istenmeyen futbolcu ve teknik direktör almıştır ama bu saatten sonra davranış ve hareketleriyle kendine laf ettirmeyecek bir tutum gösterip birde başarı yakalarsa bu söylenişler azalır . Aslolan kluplerdir oyuncular gelip geçicidir. Yine de destek olunmazsa bile köstek olunmaması lazım . Kişilik olarak sevmesem de başarılı olacağını düşünüyorum nedense . Ne diyelim her şey de olduğu gibi bunda da hayırlısı olsun ...

Burq271

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,475
348
83
Çakmaya çalıştım çakamadım:D

sgpkjmr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
626
173
43
Burak'ın gelmesini gram istemedim ama olan oldu. Bu saatten sonra köstek olmanın da manası yok . Her klüp istenmeyen futbolcu ve teknik direktör almıştır ama bu saatten sonra davranış ve hareketleriyle kendine laf ettirmeyecek bir tutum gösterip birde başarı yakalarsa bu söylenişler azalır . Aslolan kluplerdir oyuncular gelip geçicidir. Yine de destek olunmazsa bile köstek olunmaması lazım . Kişilik olarak sevmesem de başarılı olacağını düşünüyorum nedense . Ne diyelim her şey de olduğu gibi bunda da hayırlısı olsun ...
Diline sağlık kardeşim imzamı atıyorum çarşı yönetimle ters düştü diye tribünü bıraktı ne olursa olsun taraftar takımını her ne olursa olsun bırakmaz

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
Diline sağlık kardeşim imzamı atıyorum çarşı yönetimle ters düştü diye tribünü bıraktı ne olursa olsun taraftar takımını her ne olursa olsun bırakmaz
Haklısın kardeşim pireye kızıp yorgan yakmak oldu bu. Her zaman her koşulda takımına sahip çıkacaksın. İçinde yönetim ya da Burak Yılmaz aşkı değil Beşiktaş aşkı olmalı.

rmzn96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
156
33
28
Mesele çarsı değil burağı isteyenen 1 tane beşiktaş taraftarı yok istiyorum diyen varsa zaten taraftar değildir bu adam 2 . yarı 20 gol atıp takımı şampiyon yapsa ne olacak en fazla emek hırsızının bizden çaldığı şampiyonluğa sayarım

sgpkjmr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
626
173
43
Mesele çarsı değil burağı isteyenen 1 tane beşiktaş taraftarı yok istiyorum diyen varsa zaten taraftar değildir bu adam 2 . yarı 20 gol atıp takımı şampiyon yapsa ne olacak en fazla emek hırsızının bizden çaldığı şampiyonluğa sayarım
Bunları konuşmanın beşiktaşa kazandıracağı birşey yok bunları tek den deil hepimiz biliyoruz bundan sonra yapılan eleştiriler beşiktaşa zarar verir

feritkanonier

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,471
424
83
Koyu beşiktaşliyim,ben suleyman sebanin baba hakkinin yyucelttigi takimin taraftariyim ama bize zarar vermiş bu camiaya kazik atmiş bir futbolcuyu takima getiren yonetime teknik adama saygi duymam.Kuracaksin bi gozlem ekibi daha uyguna veya ayni ucrete ileriye donuk bi adami transfer edeceksin.Sampiyonluk gelmesede olur yeter ki karakterinden ödün verme.Maçları izlemiyorum artik

karakule

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
213
112
43
İlk maç 2 gol atsın büyük golcü kral burak yılmaz pankartı asarlar