resimdeki ögk nedir yeni marjinal bir grup mu ?
Kusmadan önceki ögk olabilirresimdeki ögk nedir yeni marjinal bir grup mu ?
hımmm ironi çakılmamış.ok.Kusmadan önceki ögk olabilir
Çakmaya çalıştım çakamadım![]()
Diline sağlık kardeşim imzamı atıyorum çarşı yönetimle ters düştü diye tribünü bıraktı ne olursa olsun taraftar takımını her ne olursa olsun bırakmazBurak'ın gelmesini gram istemedim ama olan oldu. Bu saatten sonra köstek olmanın da manası yok . Her klüp istenmeyen futbolcu ve teknik direktör almıştır ama bu saatten sonra davranış ve hareketleriyle kendine laf ettirmeyecek bir tutum gösterip birde başarı yakalarsa bu söylenişler azalır . Aslolan kluplerdir oyuncular gelip geçicidir. Yine de destek olunmazsa bile köstek olunmaması lazım . Kişilik olarak sevmesem de başarılı olacağını düşünüyorum nedense . Ne diyelim her şey de olduğu gibi bunda da hayırlısı olsun ...
Haklısın kardeşim pireye kızıp yorgan yakmak oldu bu. Her zaman her koşulda takımına sahip çıkacaksın. İçinde yönetim ya da Burak Yılmaz aşkı değil Beşiktaş aşkı olmalı.Diline sağlık kardeşim imzamı atıyorum çarşı yönetimle ters düştü diye tribünü bıraktı ne olursa olsun taraftar takımını her ne olursa olsun bırakmaz
Bunları konuşmanın beşiktaşa kazandıracağı birşey yok bunları tek den deil hepimiz biliyoruz bundan sonra yapılan eleştiriler beşiktaşa zarar verirMesele çarsı değil burağı isteyenen 1 tane beşiktaş taraftarı yok istiyorum diyen varsa zaten taraftar değildir bu adam 2 . yarı 20 gol atıp takımı şampiyon yapsa ne olacak en fazla emek hırsızının bizden çaldığı şampiyonluğa sayarım
2 gol atar mi bilmen ama 10 defa kendini penalti diye yere atarİlk maç 2 gol atsın büyük golcü kral burak yılmaz pankartı asarlar