Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çekilebilecek Maksimum Kredi Nedir

yowadup123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
34
18
19 yaşındayım abiler, şu an banka kredi vermiyor, motor almak istiyorum, işe girdiğim ay kredi çekebilir miyim ve çekebileceğim kredi maksimum kaç olur bunu bilebiliyor muyuz? maaş 25.000, karıyı etkilemem lazım o motor bana lazım

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,173
1,860
113
19 yaşındayım abiler, şu an banka kredi vermiyor, motor almak istiyorum, işe girdiğim ay kredi çekebilir miyim ve çekebileceğim kredi maksimum kaç olur bunu bilebiliyor muyuz? maaş 25.000, karıyı etkilemem lazım o motor bana lazım
3 ay sigorta şart. Bazı bankalar sigortasizda veriyor bi sor bankaya kredi puanini

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,371
5,161
113
Saçlarına jöle sür belki etkilenir

Derkondebel

Banko Burak 🫡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,718
2,686
113
Sen ne kadar alırsın bilmiyorum ama Türkiye rekoru 800 milyon dolar ile Yıldırım Demirörende - Ziraat Bankası