Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Derbinin Hakemi İstvan Kovacs Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
46,636
50,770
113
aslında fener açık ara favorı bence daha da iyi top oynuyor gs ye göre. ama salaklar derbi günü mallaşıyorlar o yüzden yine 2-3 yerler. bjk ye bıle yenılıyor dusun yani derbi gününde 😂
Bjk bile yeniliyor diyorsun da bilader size 5 attık aw verdiğin örneği parmakliyayim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
46,636
50,770
113
sakin dost bende bjk liyim 😂 gs ye 5 attıgımızı zaten biliyorum. biz unuturuz böyle skorları ama onlar 2-1 2-0 yendiler mi 3 yıl konusurlar
Hee bjkliysen problem yok dost derbi bizim derbimiz değil ikitarafq bolsans diyelim

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,463
14,087
113
Ben bazı gsli arkadaslarla sohbet etmek istemiyorum maykocum 😀
Dayim aynen öyle Avrupa da volkan konak elumuze verduler elumuze verduler oy oy şarkısıyla ülkeye dönüyorlar 😂😂😂😂😂😂😂

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,965
1,498
113
Ben bir gsliyim fetocu oldugumu ispat edemeyen herkesin aleyhine tazminat davasi acmam gerekiyor
Feto bir teror orgutudur pkk gibi
Ama ulkede hakim, savci yok.
Bu hukuksuzlugu bildigi icin fenerliler toplumu tahrik edip ic savas cikarmak istiyor
Ali kocun yavru kurtlari neye hizmet ediyor zaman gosterecektir
Sis bir dagilsin hele..

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,463
14,087
113
Ben bir gsliyim fetocu oldugumu ispat edemeyen herkesin aleyhine tazminat davasi acmam gerekiyor
Feto bir teror orgutudur pkk gibi
Ama ulkede hakim, savci yok.
Bu hukuksuzlugu bildigi icin fenerliler toplumu tahrik edip ic savas cikarmak istiyor
Ali kocun yavru kurtlari neye hizmet ediyor zaman gosterecektir
Sis bir dagilsin hele..
@Shellac algi yapıyor bu vatandaş

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
715
1,136
93
Beyler anlamadığım şey şu türk veya yabancı ne fark eder. Bir taraf 20 yıl seri yapmış rakibine içerde mağlup olmamıştı. Diğer taraf TFF şikayet eder, tehdit eder sene sonu şampiyon olup buyukeksinin kalmasını ister. Fenerbahçeliyim. İyiki de Fenerbahçeliyim. gs çok çelişiyor ama işin sonunda ağlayarak şampiyon olup sükunet çağrısı yapıyor.

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,463
14,087
113
Hz Ömer adaletiyle ünlü biri ya hani. Hani hakemlere falan konuşuyorsunuz ya, o yüzden dedim. Adaletiyle ünlenmiş birisi bile hakem olsa yenilince ağlıyorsunuz. Çünkü ağlaksınız. Hatta fenerliler futbolu bırak hayatın her alanında ağlaktırlar. Ağlayarak iş görürler. İş okul sosyal yaşam vs. Vs. Bu toplumun en cringe insanlar fenerlilerdir. Bilimsel bir gerçek bu.
Kişi kendinden bilir işi ülke beka sorunusunuz ne anlatıyorsun sen

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,447
879
113
Pazartesi fener bir koyacak sesi forumdan duyulacak öyle bir maç şurda 6s li ergen den geçilmiyor wk daha şurda en fazla 10 senedir maç izliyor bebeler gelmişler bırda mır mır gidin açın bakın pis tarihinize kim ne kadar koymuş

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,463
14,087
113
Hz Ömer adaletiyle ünlü biri ya hani. Hani hakemlere falan konuşuyorsunuz ya, o yüzden dedim. Adaletiyle ünlenmiş birisi bile hakem olsa yenilince ağlıyorsunuz. Çünkü ağlaksınız. Hatta fenerliler futbolu bırak hayatın her alanında ağlaktırlar. Ağlayarak iş görürler. İş okul sosyal yaşam vs. Vs. Bu toplumun en cringe insanlar fenerlilerdir. Bilimsel bir gerçek bu.
Avrupa'da elinize vrp gönderiyorlar niye çünkü orda tff buyukeksi hakemler yok ağlayan kim belli oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...