Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Digitürk 3 Aydır Ödeme Hakkında

LucianFavre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
172
61
28
Arkadaslar sizlere danısmak firkitlerinizi almak istiyorum Digitürk 3 aydır yaz sezonu diye faturamı odemedim tahattütüm de bozulmus yenıden tahattüt baglayıp 3 faturamı bide tahattüt bedeli var 550 tl onu ödemeyin yenı sozlesme ımzalarsanız onu faturadan dusucez dedıler neyse 3 faturayı odedım en geç 24-48 saat icerisinde tahattüt farkı 550 tl düşürülecek ve yayınlarınız acılacak dendi Cuma gününden bu güne kadar 7 gün gecti hicbir macı izleyemedim defalarca aradım hep aynı şeyi belirttiler ilgili birimimize iletiyoruz diye diye sizce Tazminat açsam kazanırmıym konusmalar kayıt altında cunku bana verılen bılgıler kesın ve net sekılde 24-48 saat diye tazminat acsam digitürke sizce öyle 50-100 bın alırmıym kessinlikle haklı ve magdurum benı rezil ettiler sözlerinde durmadılar misafirlerime sinir krizi geçirmem cabası eglencemden ettiler vb vb görüşlerinizi bekliyorum

LucianFavre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
172
61
28
Ne evet avukat mısın dava açsanda bir işe yaramaz kardeşim sen ona bakma bunlar kimseye birşey vermez alttan alır üstten alır
Kardesım Avukat tutsa ne ki ses tapeleri konusmalar kayıt altında herşey sonucda tuketici hakları da var hanı ben magdur ve haklıyım tazmınat alıcagıma ınanıyorjö ama bu 100-200 bın olurmu onu diyorum adam redbull kanatlandırmadı diye dava acmıs 500 bın almıs :D

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,415
4,594
113
Borçlu çıkarsın. Hala su ülkede adaletin üstünlüğüne inananlar var.Bu ülkede Digiturk ne kadar vergi veriyor, sen ne kadar veriyorsun? Herif milletvekiliyim diye polis jandarma tokatlıyor , sen neyi tokatlıyor sun !!???😁😁😁

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,415
4,594
113
Borçlu çıkarsın. Hala su ülkede adaletin üstünlüğüne inananlar var.Bu ülkede Digiturk ne kadar vergi veriyor, sen ne kadar veriyorsun? Herif milletvekiliyim diye polis jandarma tokatlıyor , sen neyi tokatlıyor sun !!???😁😁😁
Ah ..... Ah garip ülkem, zavallı garip halkım vah ki vah !!!

soydanbey34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
963
113
Kardesım Avukat tutsa ne ki ses tapeleri konusmalar kayıt altında herşey sonucda tuketici hakları da var hanı ben magdur ve haklıyım tazmınat alıcagıma ınanıyorjö ama bu 100-200 bın olurmu onu diyorum adam redbull kanatlandırmadı diye dava acmıs 500 bın almıs :D
Kardeş Allah aşkına burası Türkiye paran varsa davalar senin yoksa kaybeden hep biziz

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,975
1,057
113
o Amerika , onun Türkiye modeli ancak ücret iadesi oluyor
digitürk meselesi ilginç, en fazla haklı şikayet olan firma olmasına rağmen hiç ceza almıyor .sizin konudada tazminat vb. bir sonuç çıkmaz , en fazla birkaç ay süre uzatımı verirler