- 10,500
- 6,493
- 113
O neydi gız
Atam Allah aşkına kalk yattığın yerden el at şu işe2 EURO 88
Böyle torunların amkAtam Allah aşkına kalk yattığın yerden el at şu işe
Hiç sorma millet hâlâ izleyip mizah yapmaya çalışıyorBöyle torunların amk
İzahı olmayan şeyin mizahı olur diyorlar birde çoğu Baba parası yedeiği için anlamıyor ciddiyetiHiç sorma millet hâlâ izleyip mizah yapmaya çalışıyor
Bir tiktok videosunda diyor ya ot yiyin ot...Türkiye bitmiş 😡😡
Kesinlikle. Halk böyle oldukça diğerleri istediği gibi at koştururİzahı olmayan şeyin mizahı olur diyorlar birde çoğu Baba parası yedeiği için anlamıyor ciddiyeti
Amin1 Euro 44 TL şuan
Euro birikimi yaptın heralde
Birey olarak düzgünüm... Düzgün eğitim aldım gerek aile gerek okul... Toplum mühendisliği de benim işim değil. Devlet işi, devlet politikası. Toplumu evden değiştiremem... Ama ülke iyiye gitmiyor diye fikir belirtebilirim... Basit bir hadiseAga şuradaki belli kişiler hergun buralarda aktif ortam ısısının farkındalar yani demek istediğim söyle bi etrafınıza bakın yakininizdaki insanlara onların davranışlarına düşüncelerine beklentilerine herhangi bir mevzuda bu insanların içinde bulunduğu olay sizce nereye varır demem o ki ülkenin anası.. diyonuzda toplum olarak nasiliz kendimiz doğru olmadan herseyin doğru olmasını bekliyoruz iyi olmasını bekliyoruz herkesin fikrine saygı var eyvallah
Aga çok teferruatli konular ben genel anlamda öyle kendi fikrimi belirttim senin dedigin başlıkları bilerek yazmadım ille biri atlar uzamasın diye tartışmaya mahal vermemek icin🫡Birey olarak düzgünüm... Düzgün eğitim aldım gerek aile gerek okul... Toplum mühendisliği de benim işim değil. Devlet işi, devlet politikası. Toplumu evden değiştiremem... Ama ülke iyiye gitmiyor diye fikir belirtebilirim... Basit bir hadiseBir devletin de düzgün yönetilmesi için, toplumun da düzgün olmasına gerek yok. ABD, Hollanda, Çin, Japonya hangi toplum düzgün ki zaten...