- 150
- 58
- 28
kayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
Dostum kayıt olduğun linki atarmısın dm denkayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
ne alaka kanka normal linkten üye olup alanda var ?Yani şurada sana sövseler yeridir, aff linkten üye olmuşsun bonus yok onun dışında dikkatli olsanız keşke.
Atarım dostum ekran görüntüsü linke özel diyorlar.ne alaka kanka normal linkten üye olup alanda var ?
Atarım dostum ekran görüntüsü linke özel diyorlar.
Dm dostkayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
Çekim verdim inşallah gelir 697 freespin çıkışı 500 çekim verdim emeğine sağlık brokayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
Devam edebilirmiyiz kazanclakayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
edebilirsin bana 430 çıktı uçakta 500 yapıp çektimDevam edebilirmiyiz kazancla
kanka çekim biraz yavaş bazılarına 1 günde geliyor ama bana 20 dkda geldi 1 günde gelir merak etmeÇekim verdim inşallah gelir 697 freespin çıkışı 500 çekim verdim emeğine sağlık bro
İnşallah knkm sağlık olsun gelmesede eline emeğine sağlık düşünüp atmışsın baş tacisinkanka çekim biraz yavaş bazılarına 1 günde geliyor ama bana 20 dkda geldi 1 günde gelir merak etme
mesaj kankakanka çekim biraz yavaş bazılarına 1 günde geliyor ama bana 20 dkda geldi 1 günde gelir merak etme
Max çekim needebilirsin bana 430 çıktı uçakta 500 yapıp çektim
Knki bişey sorcam kalan bakiye siliniyormu kaliyormukayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
bilmiyorum kanka silinir büyük ihtimalle ben 500 yaptım çektim orasını bilemiyorumKnki bişey sorcam kalan bakiye siliniyormu kaliyormu
sınırsız galibaK
Max çekim ne