- 1,037
- 415
- 83

Yazık gece gece başıma iş açtım
Çark spinden çıkan kazanç sınırı mı var ? Öyleyse rüyalar gerçek olsun. şık ol evlat10fs çark spinden gelene bak.![]()
Yazık gece gece başıma iş açtım
Yok ya 200 lira mı ne onuda ödemiyormus napayım saklasam anlamam kurpşyerlere dagıtırım en sonÇark spinden çıkan kazanç sınırı mı var ? Öyleyse rüyalar gerçek olsun. şık ol evlat
Çözüm yoksa ver kurpiyerlereYok ya 200 lira mı ne onuda ödemiyormus napayım saklasam anlamam kurpşyerlere dagıtırım en son
Ah beKader de varsa düzülmek neye yarar üzülmek
Yine iyi bir teselli ama önce 5 k cekimi dene benceValla okudum açıklama 250mim 1000max Ekli dosyayı görüntüle 728313
İlk cekimi öder carktan 2. Yi göndermezNe diyorsunuz hiç yatırım yok ödemez değil mi. Napayım help
Öder mi şimdi 1000lira Max cekim diyoeİlk cekimi öder carktan 2. Yi göndermez
İlk çekimse öder öyle söylüyorlarÖder mi şimdi 1000lira Max cekim diyoe
Bunlar duzenlemiyor direk siliyor benimkini sildilerHepsini çekmeyi dene şans bu işler bakarsın gelir gelmezse zaten bakiye düzenlenir olanı çekersin
Öder yatırım şartı yokNe diyorsunuz hiç yatırım yok ödemez değil mi. Napayım help
Götüm yemez yine ufak umudumu bununla bok etmeyimHepsini çekmeyi dene şans bu işler bakarsın gelir gelmezse zaten bakiye düzenlenir olanı çekersin