Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fernando: Bırakmazlar Zannediyordum, Bıraktılar

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
115,313
166,517
113

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Brezilyalı futbolcu Fernando, sarı-kırmızılılardan ayrılık süreci ve yeni takımı Sevilla ile ilgili açıklamalar yaptı.

Cim Bom'un orta sahasında önemli işlere imza atan 32 yaşındaki futbolcu, sezon başında 4.5 milyon euro bonservis karşılığında La Liga'nın yolunu tutmuştu.

Fernando "Sevilla'ya gelmek benim için kolay bir karardı. Çünkü iki yıldır Türkiye'de iki şampiyonluk kazanmıştım ve artık daha başka bir şeyler istiyordum. Galatasaray ile bir yıl daha kontratım vardı. Sevilla'nın teklifi geldiğinde ilk başta beni bırakmazlar diye düşündüm, ancak kendileriyle konuştum ve bir şekilde orta yolu bulduk" dedi.

İspanya'da karantina günlerini de anlatan deneyimli futbolcu, "Evde kalıyoruz, dışarı çıkmıyoruz. Süpermarkete gideceksen bunu yalnız yapman gerekiyor. Açıkçası burada çok sıkı bir karantina uygulanıyor. Çünkü İspanya en kısa sürede virüsten kurtulmak istiyor. Salgının yayılmaması için tek yol ise evde kalmak. Ligin ya da antrenmanların ne zaman başlayacağı da belli değil, ayın 26'sına kadar OHAL var zaten. Ancak konuyla ilgili bir karar almalılar ki biz de önümüzü görelim" diye konuştu.

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Görende süper markete gidiyor sanacak evi market yapmısındır kazandıgın paralarla