1 Eyl 2019 #1 evolaydis Tanınmış üye Ayrıcalıklı Üye 15,256 7,580 113 Dunku bu kaza artik Formula yarislarina degisik bir bakis acisi getirecegi kesindir.
1 Eyl 2019 #2 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 115,545 166,921 113 evolaydis' Alıntı: Dunku bu kaza artik Formula yarislarina degisik bir bakis acisi getirecegi kesindir. Genişletmek için tıkla ... Araba da sağlam parça kalmamış şöförü göremedim
evolaydis' Alıntı: Dunku bu kaza artik Formula yarislarina degisik bir bakis acisi getirecegi kesindir. Genişletmek için tıkla ... Araba da sağlam parça kalmamış şöförü göremedim
1 Eyl 2019 #3 evolaydis Tanınmış üye Ayrıcalıklı Üye 15,256 7,580 113 Shellac' Alıntı: Araba da sağlam parça kalmamış şöförü göremedim Genişletmek için tıkla ... Aynen yazik oldu pilota vuran da yogun bakimdaymis sorusturma acilmis acilsa noolcak bu saatten sonra Hubert öldü
Shellac' Alıntı: Araba da sağlam parça kalmamış şöförü göremedim Genişletmek için tıkla ... Aynen yazik oldu pilota vuran da yogun bakimdaymis sorusturma acilmis acilsa noolcak bu saatten sonra Hubert öldü
1 Eyl 2019 #4 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 115,545 166,921 113 evolaydis' Alıntı: Aynen yazik oldu pilota vuran da yogun bakimdaymis sorusturma acilmis acilsa noolcak bu saatten sonra Hubert öldü Genişletmek için tıkla ... Ölüm işin ucunda soruşturmayla uğraşıyorlar akıl alır gibi değil
evolaydis' Alıntı: Aynen yazik oldu pilota vuran da yogun bakimdaymis sorusturma acilmis acilsa noolcak bu saatten sonra Hubert öldü Genişletmek için tıkla ... Ölüm işin ucunda soruşturmayla uğraşıyorlar akıl alır gibi değil