- 213
- 112
- 43

Başkan Blues ile bir konuş istersen forumları falan sıliyor sikintisi var arkadaşın herhalde birde moderatör lazımsa toplayalin arkadaşları su siteye yetkili alalım yazık ya ben buraya bir sürü sponsor çekerim siteyi costururum ama kimse ugrasmiyirüstad hangi siteyi kurutuyorsun gene![]()
Jetta betin konu basligi neden silindi bulamiorum dostum yardim edermisinBaşkan Blues ile bir konuş istersen forumları falan sıliyor sikintisi var arkadaşın herhalde birde moderatör lazımsa toplayalin arkadaşları su siteye yetkili alalım yazık ya ben buraya bir sürü sponsor çekerim siteyi costururum ama kimse ugrasmiyir
Blues silmiş bugün bir arkadaş daha vardı forumda ondan sikayetciydi benimlede dalga geçmiştiJetta betin konu basligi neden silindi bulamiorum dostum yardim edermisin
Anlamadım valla site sahibine yazıyorum adam cevap bile vermeye tenezzül etmiyor düşün yaniMillet cekim talebinde bulundu takip ediodu
Yetkili yazioduAnlamadım valla site sahibine yazıyorum adam cevap bile vermeye tenezzül etmiyor düşün yani
Yok yetkili zaten tek kişi var oda Blues oda sağa sola satasiyorYetkili yaziodu
Altta konu başlıkları var tıkla sağda YENİ KONU AC. Butonu var tıkla acKonunnerden acilio birader
konu siliniyrsa gerekli bir açıklaması vardır dostum moderatorler kafasına göre iş yapmyorlar. Yanlış bir şey görülmüş ki silinmiştir bence tekrar açma konuyu zaten bonus da bitmişAllah allah kafasina gore is mi yapio bole moderatorluk mu olur
Nasil kafasina gore yapmio ya kac kisi cekim talebi verdi muhabbet donerken zort diye silinirmi yaayip valla...bonus bitmis olabilir cekimler var paylasio millet yattimi v.s bole terbiyesizlik olmaz yakonu siliniyrsa gerekli bir açıklaması vardır dostum moderatorler kafasına göre iş yapmyorlar. Yanlış bir şey görülmüş ki silinmiştir bence tekrar açma konuyu zaten bonus da bitmiş
gerekl açıklama yapılmadan bu uslupla konusma bence guzel kardeşim baskan buralardadır cevabı tatmin etmezse o zaman ver cevabını bence.Nasil kafasina gore yapmio ya kac kisi cekim talebi verdi muhabbet donerken zort diye silinirmi yaayip valla...bonus bitmis olabilir cekimler var paylasio millet yattimi v.s bole terbiyesizlik olmaz ya