- 507
- 348
- 63
Bol şanslar knk
Bol şanslar dost
İlk defa senden duydum Porto Riko basket maçını ahahah hadi bakalımEywalla son 2 gecedir NBA maclarini tutturmaya basladim bakalım Porto Riko ise son 1 haftadır oynanan maçların sadece 1 tanesi alt oldu oda beni 17 k dan yatırdı ama ben üzerine üzerine gidiyorum o ligin 😁😁
Ben son 3 senedir oynuyorum o ligi adamlar hayvan gibi oynuyor valla 😁İlk defa senden duydum Porto Riko basket maçını ahahah hadi bakalım
Meksika çok garipti dost bende 1.2 sene önce onlara takmıştım 2 dakikada 17.18 sayı atıyorlardıBen son 3 senedir oynuyorum o ligi adamlar hayvan gibi oynuyor valla 😁
O ligi takip ediyorum ama hiç oynamıyorum.Meksika çok garipti dost bende 1.2 sene önce onlara takmıştım 2 dakikada 17.18 sayı atıyorlardı
Umarım dediğin gibi olur diğer maçlarda üst olur temiz bol şanslar dost uyuya kalmazsak takiplerizAl sana bak son bir haftadır tek alt gelen maç Ekli dosyayı görüntüle 758094
Her dediğimi olsa ooo garanti diye birşey yok dostum gececiyim vakit gelsin geçsin ama kazanalım diye ugrasiyoruz hepimiz ne yapalım.Umarım dediğin gibi olur diğer maçlarda üst olur temiz bol şanslar dost uyuya kalmazsak takipleriz
Eee kazanmamış bu
O gece bu gece aga bu kupon tutar küsuratlada bir roll yakışır hayırlı bayramlar 😂Her dediğimi olsa ooo garanti diye birşey yok dostum gececiyim vakit gelsin geçsin ama kazanalım diye ugrasiyoruz hepimiz ne yapalım.
dur başlığı duzenleyeyim gelirse 4 kişiye 500 TL valla gönderdiğim kişilerde var şimdiye kadar sözüm sözO gece bu gece aga bu kupon tutar küsuratlada bir roll yakışır hayırlı bayramlar 😂
Adam adam nadide bir çiçek 😂dur başlığı duzenleyeyim gelirse 4 kişiye 500 TL valla gönderdiğim kişilerde var şimdiye kadar sözüm söz
Bakalım bu maçlar bizi adam yerine koyacak mi 😁Adam adam nadide bir çiçek 😂
NBA bugün bol sayı olacak hissediyorum özellikle oynadığın maçlar skorer takımlar Porto rikoda yüzünü guldurur bugün o gün reis hissettimBakalım bu maçlar bizi adam yerine koyacak mi 😁