7 Kas 2024 #81 Penaltı Ankarali Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 26,641 28,333 113 ferdikadıoğlu' Alıntı: Muslera'nın çıktığı pozisyonda altıma sıçtım bir kalıp Genişletmek için tıkla ... He la o kluveskimiydi neydi orda kapattım geri açtım neyse koyduk mahocum 🥳
ferdikadıoğlu' Alıntı: Muslera'nın çıktığı pozisyonda altıma sıçtım bir kalıp Genişletmek için tıkla ... He la o kluveskimiydi neydi orda kapattım geri açtım neyse koyduk mahocum 🥳
7 Kas 2024 #82 ferdikadıoğlu Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 20,879 10,176 113 Penaltı' Alıntı: He la o kluveskimiydi neydi orda kapattım geri açtım neyse koyduk mahocum 🥳 Genişletmek için tıkla ... Biraz şans yanımızda olsa maç 7-8 di sağlık olsun 3 puan geldi ya gerisi önemli değil
Penaltı' Alıntı: He la o kluveskimiydi neydi orda kapattım geri açtım neyse koyduk mahocum 🥳 Genişletmek için tıkla ... Biraz şans yanımızda olsa maç 7-8 di sağlık olsun 3 puan geldi ya gerisi önemli değil
7 Kas 2024 #83 Penaltı Ankarali Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 26,641 28,333 113 ferdikadıoğlu' Alıntı: Biraz şans yanımızda olsa maç 7-8 di sağlık olsun 3 puan geldi ya gerisi önemli değil Genişletmek için tıkla ... Şu defans işini çözsek finale çıkar bu yol Maho davinson gibi bir stoper daha lazım bu takıma bizim takım bu tam
ferdikadıoğlu' Alıntı: Biraz şans yanımızda olsa maç 7-8 di sağlık olsun 3 puan geldi ya gerisi önemli değil Genişletmek için tıkla ... Şu defans işini çözsek finale çıkar bu yol Maho davinson gibi bir stoper daha lazım bu takıma bizim takım bu tam
7 Kas 2024 #84 Valenciennes Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye TC Onaylı 31,630 31,153 113 Penaltı' Alıntı: He la o kluveskimiydi neydi orda kapattım geri açtım neyse koyduk mahocum 🥳 Genişletmek için tıkla ... Kulu sevski dikenine katlanasın gülüm
Penaltı' Alıntı: He la o kluveskimiydi neydi orda kapattım geri açtım neyse koyduk mahocum 🥳 Genişletmek için tıkla ... Kulu sevski dikenine katlanasın gülüm