- 4,681
- 3,188
- 113
Bu takima ne oluyor futbolda cokusteyiz baskette ne yaptigimiz belli degil hepsini gectim cizreye set veriyoruz voleybolda ya agir sike donuyor aciklari kapatmak icin yada yonetimin degismesi lazim isin icinde baska bisey yoksa
Aynen birsey var kardeşim biseyler deniyolarBu takima ne oluyor futbolda cokusteyiz baskette ne yaptigimiz belli degil hepsini gectim cizreye set veriyoruz voleybolda ya agir sike donuyor aciklari kapatmak icin yada yonetimin degismesi lazim isin icinde baska bisey yoksa
şu yönetimin fenerbahçeyle uğraşmaktan başka yaptığı bişey yok.Bu takima ne oluyor futbolda cokusteyiz baskette ne yaptigimiz belli degil hepsini gectim cizreye set veriyoruz voleybolda ya agir sike donuyor aciklari kapatmak icin yada yonetimin degismesi lazim isin icinde baska bisey yoksa
Sorun bu zaten birbirleriyle didismekten saha icini gormez oldular sahada degilde kamera karsisinda one gecme pesine dustulerşu yönetimin fenerbahçeyle uğraşmaktan başka yaptığı bişey yok.
galtasaray yönetimin acilen şu ilk önce şu bunaktan kutrulması lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 725316
boşBu takima ne oluyor futbolda cokusteyiz baskette ne yaptigimiz belli degil hepsini gectim cizreye set veriyoruz voleybolda ya agir sike donuyor aciklari kapatmak icin yada yonetimin degismesi lazim isin icinde baska bisey yoksa
Sus 3.2 onde son dakka gol yer falanBayan futbolda şuan canlıda 2 gol yemiş onu atlamışın![]()
Neyse bitti hatta çok şansli gene haftaya gol yemeyecek hükmen galip 😄😄 Ereğli ile normalde maçıSus 3.2 onde son dakka gol yer falan
Kupon tutmayınca ben , fener de veriyor set her takım veriyor normal dosttBu takima ne oluyor futbolda cokusteyiz baskette ne yaptigimiz belli degil hepsini gectim cizreye set veriyoruz voleybolda ya agir sike donuyor aciklari kapatmak icin yada yonetimin degismesi lazim isin icinde baska bisey yoksa
Ben senden daha fazla gs liyim birak simdi o veriyo bu veriyo biz vermiycez bilerekKupon tutmayınca ben , fener de veriyor set her takım veriyor normal dostt
Bilerek vermiyor dost olur böyle vakalarBen senden daha fazla gs liyim birak simdi o veriyo bu veriyo biz vermiycez bilerek
Fatih Terim olduğu zamanlarda kötü gidişimiz vardı artık miladi doldu onunokan türkiye için tamam fakar avrupa için yetersiz ..
fatih hocanın ne yapıp ne edip göreve getirilmesi gerek..
2 sene sadece
tipine sokim şuna bakale ya bu adamı görünce düşmanımı görmüş gibi oluyom yaşu yönetimin fenerbahçeyle uğraşmaktan başka yaptığı bişey yok.
galtasaray yönetimin acilen şu ilk önce şu bunaktan kutrulması lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 725316
dostum şaka yapıyorsun heraldeFatih Terim olduğu zamanlarda kötü gidişimiz vardı artık miladi doldu onun
Ne şakası dostya artık miladi doldu istemiyoruz terimi artikdostum şaka yapıyorsun heralde
Hadi lan oradan tescilli şikeciGS futbol da tr hakemleriyle önde, diğerlerin de leş zaten
Wanda nara nin peşinde bütün futbolcular boş kaldı gidince ondanBu takima ne oluyor futbolda cokusteyiz baskette ne yaptigimiz belli degil hepsini gectim cizreye set veriyoruz voleybolda ya agir sike donuyor aciklari kapatmak icin yada yonetimin degismesi lazim isin icinde baska bisey yoksa