Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kartı

Karamsar34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
130
43
Beyler bu gece acil lazım 30 bin bakiye vermiş kartı yarın a101 den alabilirsin diyor sanal kart falan halledilemezmi bu ya varmı taktigi

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,169
7,179
113
Beyler bu gece acil lazım 30 bin bakiye vermiş kartı yarın a101 den alabilirsin diyor sanal kart falan halledilemezmi bu ya varmı taktigi
vardı ortada ki numarayı tek tek deniyordun falan çoğu kişi öyle yapıyordu ama çok gereksiz olur kimisi vardı kullanıp üstüne de kartı almadan harcama itirazında falan bulunuyordu sakat sakat işler yani sabah 9 da zıpkın gibi uyan kartını al kullan

Karamsar34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
130
43
vardı ortada ki numarayı tek tek deniyordun falan çoğu kişi öyle yapıyordu ama çok gereksiz olur kimisi vardı kullanıp üstüne de kartı almadan harcama itirazında falan bulunuyordu sakat sakat işler yani sabah 9 da zıpkın gibi uyan kartını al kullan
Kral aileden birine yapsam kartını ben gidip alabilirmiyim peki sadece kart sahibimi gidip alabilir

Karamsar34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
130
43
limitim 30 bin gözüküyor ama isimsiz kart diyr uption yüklenmiyor yada direk ibanıma nasıl atabilirim

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,460
645
113
Reis hadi kredi kartı limitim 30 bin bunu uptiona nasıl atcam a 101 den kart aldım isimsiz direk
Valla ben Kassa ile yapmıştım bana 2 bin limit tek vermişti kassanın günlük limiti 5 bin ama orası da artık kabul etmiyor diyorlardı jojo Holigan bunları dene

Labtek01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
872
210
43
gidecen karti kirdiriracan kart isi yapanda ama komisyon cok gider yada razer al sat yapacan saglam bir yerden

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,169
7,179
113
nakite çevirmenin yolunu bulan bir dost yok mu
başladı yine hadi meaisi 😁😁 ptt'nin uygulaması uption sorunsuz stressiz 2k ya 70-80 kesiyor kendi banka hesabına atıyorsun hesabı olustur 1 hafta içinde sözleşme geliyor imzala bitsin her ay strese girmeyin kuyumculara veya bozumculara aldanmayın