- 169
- 130
- 43
Beyler bu gece acil lazım 30 bin bakiye vermiş kartı yarın a101 den alabilirsin diyor sanal kart falan halledilemezmi bu ya varmı taktigi
vardı ortada ki numarayı tek tek deniyordun falan çoğu kişi öyle yapıyordu ama çok gereksiz olur kimisi vardı kullanıp üstüne de kartı almadan harcama itirazında falan bulunuyordu sakat sakat işler yani sabah 9 da zıpkın gibi uyan kartını al kullanBeyler bu gece acil lazım 30 bin bakiye vermiş kartı yarın a101 den alabilirsin diyor sanal kart falan halledilemezmi bu ya varmı taktigi
Kral aileden birine yapsam kartını ben gidip alabilirmiyim peki sadece kart sahibimi gidip alabilirvardı ortada ki numarayı tek tek deniyordun falan çoğu kişi öyle yapıyordu ama çok gereksiz olur kimisi vardı kullanıp üstüne de kartı almadan harcama itirazında falan bulunuyordu sakat sakat işler yani sabah 9 da zıpkın gibi uyan kartını al kullan
Aileden birine nasıl yapıcan görüntülü görüşme istiyorKral aileden birine yapsam kartını ben gidip alabilirmiyim peki sadece kart sahibimi gidip alabilir
DogruuuAileden birine nasıl yapıcan görüntülü görüşme istiyor
Reis hadi kredi kartı limitim 30 bin bunu uptiona nasıl atcam a 101 den kart aldım isimsiz direkAileden birine nasıl yapıcan görüntülü görüşme istiyor
Valla ben Kassa ile yapmıştım bana 2 bin limit tek vermişti kassanın günlük limiti 5 bin ama orası da artık kabul etmiyor diyorlardı jojo Holigan bunları deneReis hadi kredi kartı limitim 30 bin bunu uptiona nasıl atcam a 101 den kart aldım isimsiz direk
hıcam sen o kartı almadan kullanamzsın a101den isimsiz kart al sabah jojobete at çek direk ben öyle yapmıştımUption olmazmı
Yok artık olmuyor hiç bı yere atamazsın sadece alışveriş yapabilirsinhıcam sen o kartı almadan kullanamzsın a101den isimsiz kart al sabah jojobete at çek direk ben öyle yapmıştım
hocam yanlışın olmasın kredi kartı onlime alışberişte oluyo sen veresiye bakiyesi diyosun heralde onu sadece a101de kullanırsın ztnYok artık olmuyor hiç bı yere atamazsın sadece alışveriş yapabilirsin
Razer Gold al sat reis ancak öylenakite çevirmenin yolunu bulan bir dost yok mu
Öyle çok kesiyor dost değmez yaRazer Gold al sat reis ancak öyle
Başka bi yolu yok kankamÖyle çok kesiyor dost değmez ya
başladı yine hadi meaisi 😁😁 ptt'nin uygulaması uption sorunsuz stressiz 2k ya 70-80 kesiyor kendi banka hesabına atıyorsun hesabı olustur 1 hafta içinde sözleşme geliyor imzala bitsin her ay strese girmeyin kuyumculara veya bozumculara aldanmayınnakite çevirmenin yolunu bulan bir dost yok mu