- 99,112
- 53,689
- 113
Bol şanslar dayımBöyle bişey denedim iyi başladı ama maç koptu şansım varsa gelir.4k ödemem var gelirse makbule gecicek Ekli dosyayı görüntüle 754319
Erken daha belli olmaz.Böyle bişey denedim iyi başladı ama maç koptu şansım varsa gelir.4k ödemem var gelirse makbule gecicek Ekli dosyayı görüntüle 754319
3 ribo alır kankaBöyle bişey denedim iyi başladı ama maç koptu şansım varsa gelir.4k ödemem var gelirse makbule gecicek Ekli dosyayı görüntüle 754319
Bol şans abi takip edelim bakalımBöyle bişey denedim iyi başladı ama maç koptu şansım varsa gelir.4k ödemem var gelirse makbule gecicek Ekli dosyayı görüntüle 754319
Gelir be reis cok iyi oran ama hee gözüm kaldı 👍Böyle bişey denedim iyi başladı ama maç koptu şansım varsa gelir.4k ödemem var gelirse makbule gecicek Ekli dosyayı görüntüle 754319
İşte para olacak 3-5K oynayacaksın şunlarıGelir be reis cok iyi oran ama hee gözüm kaldı 👍
edit : 🧿
Serdar abinin ödemesi 4.750₺’den fazladır banko reis 😅750 kusuratta bi sikinti var , 55.750 kazanan 55bin odemem var diyor, 31.750 kazanan 31bin odemem var diyor , 4750 kazanan 4bin odemem var diyor.
Bol sans dost
Yok ilk yarıdan 8 bulması fena iyi bacağı kırılıp kolu kopmazsa cukkİşte para olacak 3-5K oynayacaksın şunları
Valla neleri gördük be gelmeden won demeyiz 😅Yok ilk yarıdan 8 bulması fena iyi bacağı kırılıp kolu kopmazsa cukk
Yok oyle olsa tutmus kuponu paylasmazdi , dagitim yapmak icin paylasmis 3x250Serdar abinin ödemesi 4.750₺’den fazladır banko reis 😅
Serdar abi’de olaylar takibe göre değil önceden onun işini görüp görmemene göre değişiyor kanka 😅Yok oyle olsa tutmus kuponu paylasmazdi , dagitim yapmak icin paylasmis 3x250
Serdar abiyi tanisaydin boyle konusmazdin dostYok oyle olsa tutmus kuponu paylasmazdi , dagitim yapmak icin paylasmis 3x250
Kimseye borcumuz yok çok şükür kardeş başka bişey yazmaya gerek yok 😉750 kusuratta bi sikinti var , 55.750 kazanan 55bin odemem var diyor, 31.750 kazanan 31bin odemem var diyor , 4750 kazanan 4bin odemem var diyor.
Bol sans dost