Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hoş Geldin 👋 11 Ayın SULTANI

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,483
2,479
113
İlk Sahurumuza kavuşmamız nasip Oldu,
Şu Kısacık ömürlük dediğin bugün var, Yarın varmı bilinmez anma velakin Ahiret Sonsuza dek olacak.

Hayırlarımızla, Rabbimin rızasıyla ahirete göç edip iyi amellerle kavuşmak nasip olsun inşallah. Amin..

Zaman öyle hızlı geçiyor ki 16,17 Sene Önce o Pide kuyruklarını girdiğimiz zamanlar bambaşka idi, hele ki çadırlar, sirkler, Lunaparklar , O Güzel dostluklar.

Yemin ederim hiç bir şeyin , O zamanlar verdiği tat, tuz yok...

ey Gidi 2000 ler, eyy.

Cümleten şansımız Bol olsun Güzel arkadaşlarım.

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,483
2,479
113
Mahallenin çocuklarıyla teraviye gidiyoruz her akşam sözde, camide makara muhabbet gırla, secdeye gidene tekme atıyoruz, top oynuyoruz kovulana kadar, yanımızda 3,4 tane köpek aşağısı hayatta olmaz.

Parayı bulduk mu o akşam varya gece 12 ye kadar pes oynar tekken stret fight makinelerinde kapışırdık.

Cüzdan bulduk bi gün içi tomarla para dolu, Lunaparka çıktık, 11 kişi falan varız kusana kadar yedik içtik. Etek vardı ona biniyoduk hepimiz kusuyoduk :D

bu arada çocukluğum İstanbul gültepe de geçti

bellisarius01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
196
105
43
İlk Sahurumuza kavuşmamız nasip Oldu,
Şu Kısacık ömürlük dediğin bugün var, Yarın varmı bilinmez anma velakin Ahiret Sonsuza dek olacak.

Hayırlarımızla, Rabbimin rızasıyla ahirete göç edip iyi amellerle kavuşmak nasip olsun inşallah. Amin..

Zaman öyle hızlı geçiyor ki 16,17 Sene Önce o Pide kuyruklarını girdiğimiz zamanlar bambaşka idi, hele ki çadırlar, sirkler, Lunaparklar , O Güzel dostluklar.

Yemin ederim hiç bir şeyin , O zamanlar verdiği tat, tuz yok...

ey Gidi 2000 ler, eyy.

Cümleten şansımız Bol olsun Güzel arkadaşlarım.
Hayırlı ramazanlar oruç tutacaklara Allah kolaylık versin

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,483
2,479
113
Ben 3,5 defa oruca niyetlendim 2 defa bozdum Allah'm affetsin

Baronizm

Fagaizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,312
4,573
113
Valla bak kimse karışamaz ama dine falan inanmasaniz bile tutun Derim sağlık açısından çok iyi oluyor ben 1 ay oruç tutunca yeniden hayata dönmüş gibi oluyorum sigara falan azalınca yemek az olunca vücut yenileniyor