- 44
- 9
- 8
Hoşbulduk
Teşekkür ederim hosbulduk ödül kazandın falan diyor ama Ne ödülü anlamadımHoşgeldin Muhammed hano
50 k nakit @Hamzaxaslan yolluyoTeşekkür ederim hosbulduk ödül kazandın falan diyor ama Ne ödülü anlamadım
Kim dediTeşekkür ederim hosbulduk ödül kazandın falan diyor ama Ne ödülü anlamadım
Seni raporladım 🤣🤣50 k nakit @Hamzaxaslan yolluyo
Bismillah ne Ödülü dur hele 4 senedir ödül alamadıkTeşekkür ederim hosbulduk ödül kazandın falan diyor ama Ne ödülü anlamadım
50 k derken kral anlamadım kusura bakma50 k nakit @Hamzaxaslan yolluyo
100 freespin kazandın 2000 yap 100 yatır 100 çekTeşekkür ederim hosbulduk ödül kazandın falan diyor ama Ne ödülü anlamadım
Mesela yani50 k derken kral anlamadım kusura bakma![]()
İşleminizi Kontrol Ediyorum Efendim.Lütfen BekleyinizTeşekkür ederim hosbulduk ödül kazandın falan diyor ama Ne ödülü anlamadım
İban at Sully verecek50 k derken kral anlamadım kusura bakma![]()
Bismillah ne Ödülü dur hele 4 senedir ödül alamadık
Servisi iyi karşıladın kullanıcı adını hak ediyorsun2 ay önce hesap açıp tek mesaj yazmamışsın bugün dilin açılmış dost hg bakalım![]()
Sorma kafamın içinde olsan kafana sıkardın herhalde dost2 ay önce hesap açıp tek mesaj yazmamışsın bugün dilin açılmış dost hg bakalım![]()
Ne kafalar gördük burda bilsen dostSorma kafamın içinde olsan kafana sıkardın herhalde dost![]()
Sizleri bilmem ama benım kafamın benden razı geleceğinden hic şüphem yok çünkü ben onu hep güzel yaşattımNe kafalar gördük burda bilsen dost