Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol İlkay Gündoğan Manchester City'de

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,000
73,297
113
1724409163159.png

Manchester City'nin eski kaptanı İlkay Gündoğan, takıma geri döndü.

Kulüpten yapılan açıklamada, İlkay Gündoğan ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

İlkay Gündoğan, 2016 yılında Alman ekibi Dortmund'dan ayrılarak Manchester City'ye imza attı ve burada beş Premier Lig şampiyonluğu,
dört EFL Cup, iki FA Cup ve UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kazandı.

Tecrübeli oyuncu aynı sezon hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadıktan sonra 2023 yazında Barcelona'ya katılmıştı.
33 yaşındaki oyuncu, Xavi'nin takımının önemli bir üyesi olarak kendini kanıtlamış, geçtiğimiz sezon takımıyla 51 maça çıkarak 5 gol, 14 asist ile etkili bir performans sergilemişti.

Öte yandan İlkay Gündoğan, geçtiğimiz günlerde Almanya Milli Takım kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Tecrübeli futbolcu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada,
"Birkaç hafta düşündükten sonra milli takım kariyerimi bitirme zamanının geldiği sonucuna vardım.
Bu yolculukta bana eşlik eden taraftarlara, antrenörlere ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" demişti.​

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,462
14,087
113
Fred acil iyileşmesi lazım Avrupa maçları önemli reis
Öyle baskanim vallahi ben anlamadım burda birbirimizi iyiyoruz luganodan fener 3 iyiyor bjk 3 iyiyor gs young denilen koy takımından 3 iyiyor burda birbirimizi iycegimize avrupada icraat yapma zamani haksizmiyim başkanım kadro değerlerine bak sonuca bak çok uzucu

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,000
73,297
113
Öyle baskanim vallahi ben anlamadım burda birbirimizi iyiyoruz luganodan fener 3 iyiyor bjk 3 iyiyor gs young denilen koy takımından 3 iyiyor burda birbirimizi iycegimize avrupada icraat yapma zamani haksizmiyim başkanım kadro değerlerine bak sonuca bak çok uzucu
Sahada üstünlük koyma vaktimiz geldi takımlarımız eskisinde daha iyiler ama sonuçlar hep aynı :(

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,462
14,087
113
Sahada üstünlük koyma vaktimiz geldi takımlarımız eskisinde daha iyiler ama sonuçlar hep aynı :(
Öyle baskanim rovanslari almamız lazım bir şekilde almamız lazım artık en kötü bi çeyrek final görelim.sampiyonlar liginde başkanım

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
977
113
O zaman iyi olurdu reis orta sahayı toplardı zeki oyucu 🧐
Gelir gelir 2-3 seneye... Çok milliyetçi, küçükken namaz kılıyordu, vs 2 salak haber, reis ve acunla bir foto vs... Son vurgunu burda yapar o da mesut gibi.