Gol olcagi varsada olmaz artikEkli dosyayı görüntüle 12156go ahead maçına iy 0.5 üst oynadım
AynenGol olcagi varsada olmaz artik
Sen nasıl bi kralsınInşallah gelir gol ben 42.dakika diyorum totem ^^^
Bıraktikya iddaa yi ondan totemler gelir. Oynayıp yapsak bi bok olmazSen nasıl bi kralsın
Mami konuyu başka yere ac burası değil konuyu arat altına yaz ama yardımcı olan varsa yazsın ben bilmiyorum sahsenarkdslar ben mobil ödeme ile betgarantiye 40 tl attim ve kaybettm ve işlemi iptal. Ettim mailime geri ödeme. İsleminiz onaylandı yazdı ve bu işlemi kredi kartımla yaptm ne olur odemem geri gelir mi
Son maçım levante maçı kg var girmiştim kombine hu kaldı son maç gelirse 15 e 126Sıradaki totem için beklemedeyiz![]()
Inşallah gelir dostum ama çok değişik mac gerçekten nereye çeksen oraya gider baktım mackolikden oranlar aynı 2 takımında insanları ms0 a çekmeye çalışıyorlar ama bence gol bahsi olur ama ne kadar gol olur bilemem yazdigin gibi gelsinSon maçım levante maçı kg var girmiştim kombine hu kaldı son maç gelirse 15 e 126
İnşallah broInşallah gelir dostum ama çok değişik mac gerçekten nereye çeksen oraya gider baktım mackolikden oranlar aynı 2 takımında insanları ms0 a çekmeye çalışıyorlar ama bence gol bahsi olur ama ne kadar gol olur bilemem yazdigin gibi gelsin
Tbrkler dostum yolumda ilerliyorsunEkli dosyayı görüntüle 12156go ahead maçına iy 0.5 üst oynadım
Levante gelir kg var broSıradaki totem için beklemedeyiz![]()