- 97,349
- 73,570
- 113
Gecen biri sevmiyorum bu adami diyordu kimdi o yawAdam ya bu Mori![]()
hatırlıyorum o konuyu ama kimdi onu hatırlayamadımGecen biri sevmiyorum bu adami diyordu kimdi o yaw
yıllar önce benzer bir açıklamayı şenol güneş yapmıştı beşiktaşta iken...bizim üzerimizde baskı yok niye olsun. baskı üç kuruş paraya evini geçindirmeye çalışan insanların üzerinde var gibi birşey söylemişti...Ekli dosyayı görüntüle 192055
Muhabirin “takım yorgun muydu?”
sorusuna Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp
evine dönen baba yorgun olur..
Biz değil.. "
Ben sevmiyorum broGecen biri sevmiyorum bu adami diyordu kimdi o yaw
Gecen biri sevmiyorum bu adami diyordu kimdi o yaw
Simdi bu adam bunu dedi diye sevilmesimi gerekiyor.cok patavatsiz ve ukala bi adam buhatırlıyorum o konuyu ama kimdi onu hatırlayamadım
ibrahimoviç balotelli filan bunları da sevmiyorsun demek kiSimdi bu adam bunu dedi diye sevilmesimi gerekiyor.cok patavatsiz ve ukala bi adam bu
Seviyorum yada sevmiyorum diye bi şey demedim kiSimdi bu adam bunu dedi diye sevilmesimi gerekiyor.cok patavatsiz ve ukala bi adam bu
Reis bunu dedi diye defil qdam her daim böyle yenilgilerde bahane aramayan adam.. kişiliğide beni bağlamaz basari desen war bilgi desen zeka desen kimi nerden vuracağını biliyor sonuçta ayni ewde kalmiyoruz. 😁😁Simdi bu adam bunu dedi diye sevilmesimi gerekiyor.cok patavatsiz ve ukala bi adam bu
Kardes boletelli deli zaten ibrahimavicide sevmiyorum inanilmaz artis biri sevmedigim 2 kisi var biri ibram digeri morinhoibrahimoviç balotelli filan bunları da sevmiyorsun demek ki![]()