Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kktcbet 100 FreeBet veya 100 FreeSpin Deneme Bonusu

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
358
141
43
Açık bir slot oyunu var mı beyler deneyen oldu mu ?

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
358
141
43
bu ne biçim sitedir ya daha bonus vermeden onu yükle bunu yükle diyor.. Çekim esnasında istese bir ihtimal ama körü körü selfie de atılmaz..

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,159
693
113
bu ne biçim sitedir ya daha bonus vermeden onu yükle bunu yükle diyor.. Çekim esnasında istese bir ihtimal ama körü körü selfie de atılmaz..
Kıbrıs'ta yasal bir firma her şehirde ofisleri var bize havale çekim vermiyorlar gidip şube den alıyoruz parayı kimlikle gözünüz kapalı güvenip oynayabilirsiniz her türlü kefilim

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
358
141
43
Kardeş site sağlam o yüzden bire bir yüz yüze görüştüm elif hanımla
Anladım reis ama yinede selfie işi sıkıntılı bir durum. Sonuçta tüm finans kurumu işlemlerde selfie istiyor güven konusu adına bu sitenin bu fotoğrafı kullanmayacağının bir garantisi yok..

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
358
141
43
Kıbrıs'ta yasal bir firma her şehirde ofisleri var bize havale çekim vermiyorlar gidip şube den alıyoruz parayı kimlikle gözünüz kapalı güvenip oynayabilirsiniz her türlü kefilim
Kral peşin peşin istemeleri cazip gelmedi bana o yüzden aslında herkes sağlam yazmış ama yinede ben biraz tez canlı adamım ☺

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
358
141
43
Kanka yasal zorunluluk var burda senin adına vergisini yatırıyor kazandığın paranın
Anladım reisim ben panik atak adamım şimdi o belgeleri atarım üstüne bide bonusuda batırırsam sabaha kadar uyku uyuyamam. Benimki site ile alakalı değil şahsi sıkıntılar ☺☺

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,159
693
113
Anladım reisim ben panik atak adamım şimdi o belgeleri atarım üstüne bide bonusuda batırırsam sabaha kadar uyku uyuyamam. Benimki site ile alakalı değil şahsi sıkıntılar ☺☺
Anladım kanka karar senin sağlam büro olduğunu belirtmek istedim bol şans