Var kardeşimCanlı destek yokki
Kardeş site sağlam o yüzden bire bir yüz yüze görüştüm elif hanımlabu ne biçim sitedir ya daha bonus vermeden onu yükle bunu yükle diyor.. Çekim esnasında istese bir ihtimal ama körü körü selfie de atılmaz..
KötüUyelgım varmıs gıc sasrmdm 🤣
Kıbrıs'ta yasal bir firma her şehirde ofisleri var bize havale çekim vermiyorlar gidip şube den alıyoruz parayı kimlikle gözünüz kapalı güvenip oynayabilirsiniz her türlü kefilimbu ne biçim sitedir ya daha bonus vermeden onu yükle bunu yükle diyor.. Çekim esnasında istese bir ihtimal ama körü körü selfie de atılmaz..
Anladım reis ama yinede selfie işi sıkıntılı bir durum. Sonuçta tüm finans kurumu işlemlerde selfie istiyor güven konusu adına bu sitenin bu fotoğrafı kullanmayacağının bir garantisi yok..Kardeş site sağlam o yüzden bire bir yüz yüze görüştüm elif hanımla
Kral peşin peşin istemeleri cazip gelmedi bana o yüzden aslında herkes sağlam yazmış ama yinede ben biraz tez canlı adamım ☺Kıbrıs'ta yasal bir firma her şehirde ofisleri var bize havale çekim vermiyorlar gidip şube den alıyoruz parayı kimlikle gözünüz kapalı güvenip oynayabilirsiniz her türlü kefilim
Kardeş bunun yeri burası mı ?? Konuyu meşgul etme..
Kanka yasal zorunluluk var burda senin adına vergisini yatırıyor kazandığın paranınKral peşin peşin istemeleri cazip gelmedi bana o yüzden aslında herkes sağlam yazmış ama yinede ben biraz tez canlı adamım ☺
Anladım reisim ben panik atak adamım şimdi o belgeleri atarım üstüne bide bonusuda batırırsam sabaha kadar uyku uyuyamam. Benimki site ile alakalı değil şahsi sıkıntılar ☺☺Kanka yasal zorunluluk var burda senin adına vergisini yatırıyor kazandığın paranın
Anladım kanka karar senin sağlam büro olduğunu belirtmek istedim bol şansAnladım reisim ben panik atak adamım şimdi o belgeleri atarım üstüne bide bonusuda batırırsam sabaha kadar uyku uyuyamam. Benimki site ile alakalı değil şahsi sıkıntılar ☺☺
Adamsın Aynen öyleKıbrıs'ta yasal bir firma her şehirde ofisleri var bize havale çekim vermiyorlar gidip şube den alıyoruz parayı kimlikle gözünüz kapalı güvenip oynayabilirsiniz her türlü kefilim
Terbiyesiz kankamKardeş bunun yeri burası mı ?? Konuyu meşgul etme..