- 360
- 216
- 43
Arkadaşlar merhaba yapıkredi qnb tarafından icralık olup ödedim elimde sadece akbank kredi kartım var 5k kredi notum yerlerdedir diye düşünüyorum bu kredi kartını 6 ay düzenli ödesem notum yükselir mi yoksa 5 sene kara listede miyim
5 yıl gecmesi gerek diye biliyordum ama emin değilim bendeArkadaşlar merhaba yapıkredi qnb tarafından icralık olup ödedim elimde sadece akbank kredi kartım var 5k kredi notum yerlerdedir diye düşünüyorum bu kredi kartını 6 ay düzenli ödesem notum yükselir mi yoksa 5 sene kara listede miyim
Hadi ya5 yıl gecmesi gerek diye biliyordum ama emin değilim bende
düzelirArkadaşlar merhaba yapıkredi qnb tarafından icralık olup ödedim elimde sadece akbank kredi kartım var 5k kredi notum yerlerdedir diye düşünüyorum bu kredi kartını 6 ay düzenli ödesem notum yükselir mi yoksa 5 sene kara listede miyim
Ayni hatayı yapmassan ufak ufak artar puanArkadaşlar merhaba yapıkredi qnb tarafından icralık olup ödedim elimde sadece akbank kredi kartım var 5k kredi notum yerlerdedir diye düşünüyorum bu kredi kartını 6 ay düzenli ödesem notum yükselir mi yoksa 5 sene kara listede miyim
Teşekkürler kardeşimdüzelir
Tam bilmiyorum kaç yıl geçmesi lazım bu icradan acsbaHadi ya
Araba almak için para biriktiriyorum kredi lazım olacak ilaki sorum o yüzdendi teşekkürler cevaplarınız içinTam bilmiyorum kaç yıl geçmesi lazım bu icradan acsba
Özellikle alışveriş yap zamanında öde ama erken ödeme nakit çekim yapma alışveriş yap geneldeArkadaşlar merhaba yapıkredi qnb tarafından icralık olup ödedim elimde sadece akbank kredi kartım var 5k kredi notum yerlerdedir diye düşünüyorum bu kredi kartını 6 ay düzenli ödesem notum yükselir mi yoksa 5 sene kara listede miyim