Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Notu

Demiirhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
360
216
43
Arkadaşlar merhaba yapıkredi qnb tarafından icralık olup ödedim elimde sadece akbank kredi kartım var 5k kredi notum yerlerdedir diye düşünüyorum bu kredi kartını 6 ay düzenli ödesem notum yükselir mi yoksa 5 sene kara listede miyim

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,805
3,822
113
Arkadaşlar merhaba yapıkredi qnb tarafından icralık olup ödedim elimde sadece akbank kredi kartım var 5k kredi notum yerlerdedir diye düşünüyorum bu kredi kartını 6 ay düzenli ödesem notum yükselir mi yoksa 5 sene kara listede miyim
5 yıl gecmesi gerek diye biliyordum ama emin değilim bende

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,181
1,304
113
düzelir

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,068
2,885
113
Min 2 sene hiç bir kredi ve kredi ürünü alamazsin. 5k lik kredi karti ile de puanı yükseltmek ol zor risk oranı çok düşük çünkü. Ama sen yine de düzenli ödemelerini hep tamamani ödeyerek ve zamanında yao en azından 1000 puanın üzerine çıkartır bu seni

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,572
4,897
113
Özellikle alışveriş yap zamanında öde ama erken ödeme nakit çekim yapma alışveriş yap genelde