- 11,272
- 7,653
- 113
ufak paranın zararı ufak olur 😁Fazla zarar yoktur umarım
dün aldıklarını veriyorlar suandaTrump Birşeyler Deniyor Ekli dosyayı görüntüle 736727
Çok mantıklı hareket kalsın şuan2 ETH 50 SOL aldım bi hafta sonra yarısını satıp kalanını bedavaya getirmiş olurum
En kötü kripto parayı tutmak Türk Lirası tutmaktan iyidir
Hizli düşüp ani çıkıyor bu coinler belli olmuyor. Türk Lirasının akıbeti beli zaten2 ETH 50 SOL aldım bi hafta sonra yarısını satıp kalanını bedavaya getirmiş olurum
paçal yapsan bro düştükce ekleyebilirsin fed marta faiz indirimini ertelyecek sonrasında arttırmaya baslicak çekirdek enflasyon yüksek geldiği icin piyasa bunu fiyatlıyor2 ETH 50 SOL aldım bi hafta sonra yarısını satıp kalanını bedavaya getirmiş olurum
Solana 270 leri görür gene2 ETH 50 SOL aldım bi hafta sonra yarısını satıp kalanını bedavaya getirmiş olurum
dominasyon %67 %69 oldukdan sonra full altcoinlere geçmek gerekiyor lanet olsun ki fırsat zamanları böle 5 parasız kaldımSolana 270 leri görür gene
Kanka altlar şans işi btc eth solana alt yapısı birbirine bağlı olanlar iş yapar ötekilerin hepsi şansa bağlıBenim anlamadığım tek şey bitcoin 100 ü geçtiğinde altlarda bi patlama olmadi
Altlar bitcoine göre değil ethereum a göre hareket ediyor sanki aynı doğrultuda gidiyor hepKanka altlar şans işi btc eth solana alt yapısı birbirine bağlı olanlar iş yapar ötekilerin hepsi şansa bağlı
Az da olsa onun yönüne hareket etiyorlar ama btc çakıldımı hepsi hepten çöküyorAltlar bitcoine göre değil ethereum a göre hareket ediyor sanki aynı doğrultuda gidiyor hep
Aynen btc düştüğünde sistem çöküyor komple çok değişik bir yapısı var alt işi dediğin gibi şans isiAz da olsa onun yönüne hareket etiyorlar ama btc çakıldımı hepsi hepten çöküyor