- 38
- 51
- 18
Beyler merhaba güzel gününüz olsun yerden kupon buldum tutmuş bunun parası alınmış mıdır nasıl anlarız bilgisi olan varmı
Beyler merhaba güzel gününüz olsun yerden kupon buldum tutmuş bunun parası alınmış mıdır nasıl anlarız bilgisi olan varmı
[/QUOTEdm gl
BayidenBeyler merhaba güzel gününüz olsun yerden kupon buldum tutmuş bunun parası alınmış mıdır nasıl anlarız bilgisi olan varmı
İddaa.com dan kotrol etBeyler merhaba güzel gününüz olsun yerden kupon buldum tutmuş bunun parası alınmış mıdır nasıl anlarız bilgisi olan varmı
Üzerinde bayii yazısı varsa makinede yazılmış ödeme yapılmıştır gibi ödemesi alınmıstir demektir ama ödemesi alınan kuponu bayii müşteriye geri vermez kendisi alır. Büyük ihtimal ödemesi yapılmamistirBeyler merhaba güzel gününüz olsun yerden kupon buldum tutmuş bunun parası alınmış mıdır nasıl anlarız bilgisi olan varmı
İddia uygulamasina gir kodu yaz orada yazar ödenip ödenmediğiBeyler merhaba güzel gününüz olsun yerden kupon buldum tutmuş bunun parası alınmış mıdır nasıl anlarız bilgisi olan varmı
25 kNe kadr tutmuş
Yav yedirirler mi onu dost 🤣Beyler merhaba güzel gününüz olsun yerden kupon buldum tutmuş bunun parası alınmış mıdır nasıl anlarız bilgisi olan varmı
Oraya giriyorum ama kupon sorgulama diye bişey bulamadım kuzenİddaa.com dan kotrol et