Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Lionel Messi: Futbol Eskisi Gibi Olamayacak

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,111
73,382
113

İspanya La Liga 11 Haziran'da kapılarını yeniden açmaya hazırlanırken, Arjantinli yıldız Lionel Messi, yaşanılan bu dönemle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Ligde Real Madrid'in iki puan önünde liderlik koltuğunda oturan Barcelona'nın kaptanlığını da yapan Messi, hayatın geri kalanında ve futbolda büyük değişikliklerin olacağını söyledi.

Messi, El Pais'ye yaptığı açıklamada "Çoğumuzun bu dönem bittikten sonra dünyanın nasıl şekilleneceğine dair şüpheleri var. Evlerde kalmanın ötesinde birçok insan gerçekten zor zamanlar geçirdi. Ailelerini, arkadaşlarını kaybedenler veya göremeyenler oldu. Bu dönemde çok fazla olumsuz şey varı ama sevdiğiniz insanları kaybetmekten daha kötü bir şey olamaz. Bu bana haksızlık gibi geliyor. Futbol da normal hayat gibi bir daha asla eskisi gibi olamayacak." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Katalan ekibin formasıyla 31 resmi maça çıkan Messi, 24 gol ve 16 asistlik performans sergiledi.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
115,093
166,217
113
Eskisinden daha iyi de olabilir ama VAR sistemi güzel olmadı

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,641
28,333
113
Eskisinden daha iyi de olabilir ama VAR sistemi güzel olmadı
Bu var sistemi işlerimi çok bozdu kral la birkere penaltıyı ya denk gelmedim hep iptal hep iptal en uyuz oldugumda kpon tutacak 1 gol bekloyorum Dakika 90 gol vardan iptal O anı sana anlatamam hani kal geliyor ya :D

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
115,093
166,217
113
Bu var sistemi işlerimi çok bozdu kral la birkere penaltıyı ya denk gelmedim hep iptal hep iptal en uyuz oldugumda kpon tutacak 1 gol bekloyorum Dakika 90 gol vardan iptal O anı sana anlatamam hani kal geliyor ya :D
zevki heyecanı bitiyor dost VAR sistemi :oops: