- 2,186
- 1,431
- 113
Dostlarim tivibu spor kullaniyorum da sampiyonlar ligi maclarini izlemek icin ne yapmam lazim digiturk mu almam lazim tvye indirim tabi spor diyor mesela real maci trt spormu
Tabi spor TRT ye ait Google yazınca canlı yayını çıkıyor ücretsiz olarak veriyor diye biliyorumDostlarim tivibu spor kullaniyorum da sampiyonlar ligi maclarini izlemek icin ne yapmam lazim digiturk mu almam lazim tvye indirim tabi spor diyor mesela real maci trt spormu
İndir inatboxu izle ne uğraşıyosunDostlarim tivibu spor kullaniyorum da sampiyonlar ligi maclarini izlemek icin ne yapmam lazim digiturk mu almam lazim tvye indirim tabi spor diyor mesela real maci trt spormu
Trt sporu actigimda cikmiyor ki mesela suan brest maci anlamadim gitti reisTabi spor TRT ye ait Google yazınca canlı yayını çıkıyor ücretsiz olarak veriyor diye biliyorum
Goruntu kalitesi ve donma oluyor reis tvden izlicem ondan sordumİndir inatboxu izle ne uğraşıyosun
Ücretli platformda veriyordur o zaman dost aylık 99₺ sanırım ücretiTrt sporu actigimda cikmiyor ki mesela suan brest maci anlamadim gitti reis