- 1,369
- 587
- 113
Beyler kuzenimin 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası var babası vefat etmiş annesine bakıyor bunun için hakim merhamet etmezmi bi akıl verseniz
Annesinin okuma yazması yok fatura bile zor öder oyle bi durum var ortadaBeyler kuzenimin 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası var babası vefat etmiş annesine bakıyor bunun için hakim merhamet etmezmi bi akıl verseniz
Şu anda yoldan aldılar kuzenımı goturdulerBeyler kuzenimin 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası var babası vefat etmiş annesine bakıyor bunun için hakim merhamet etmezmi bi akıl verseniz
Suçu ne kuzeninin işlerken düşünmedimi üzücü durumAnnesinin okuma yazması yok fatura bile zor öder oyle bi durum var ortada
Öyle bişey yok dostum kesinleşen ceza da teslim olmayıp volta olacak ne zaman yakalanırsa gidip yatacakBeyler kuzenimin 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası var babası vefat etmiş annesine bakıyor bunun için hakim merhamet etmezmi bi akıl verseniz
Kral kesinleşmişse yapilacks birşey yok geçmiş olsunBeyler kuzenimin 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası var babası vefat etmiş annesine bakıyor bunun için hakim merhamet etmezmi bi akıl verseniz
Yok dostum para falan ceza kesinleşmiş öyle bişey yok para vs falanBeyler kesinleşmiş ama şimdi sizde iyi bilirsiniz para herşeyi çözer yanlısmıyım
Kraal kart meselesiyse 1 ay kapalı yatar açığa gönderirler 6 ay orda yatarBeyler kesinleşmiş ama şimdi sizde iyi bilirsiniz para herşeyi çözer yanlısmıyım
Kart kiralama para cezası diye biliyordum hapis düşük ihtimaldir 4 yıl nasıl yemişPapara hesap kiralama gibi düşünün
Tamam bende kart kullandirdim 3.4 bı verdiler sonra 4.6 verdiler bende geziyorum şuan başka çarem yoktuPapara hesap kiralama gibi düşünün
Onun arkadan gelen cezası daha vardır bi dosya patladımı arkası gelir umarım tek dosyadırPapara hesap kiralama gibi düşünün
Var kral hapis cezasiKart kiralama para cezası diye biliyordum hapis düşük ihtimaldir 4 yıl nasıl yemiş