Ana sayfada gözükmüyorPromosyonlar'da yazmıyor. Kayıt işleminden sonra menüden otomatik talep ediliyor. Sadece slot oyunlarda geçerli. 2500 yap, 250 çek. Yatırım şartsız. Bol şans herkese
Maltaslot521.com
almış gibi oldumPromosyonlar'da yazmıyor. Kayıt işleminden sonra menüden otomatik talep ediliyor. Sadece slot oyunlarda geçerli. 2500 yap, 250 çek. Yatırım şartsız. Bol şans herkese
Maltaslot521.com
Dikkat edersen belirttim onu dostum. Kayıt olduktan sonra menüden otomatik talep ediyorsunAna sayfada gözükmüyor
Bonuslar durdurulmuş milleti kandirmaPromosyonlar'da yazmıyor. Kayıt işleminden sonra menüden otomatik talep ediliyor. Sadece slot oyunlarda geçerli. 2500 yap, 250 çek. Yatırım şartsız. Bol şans herkese
Maltaslot521.com
Sen almasan'da olur. 250 kesmez senialmış gibi oldum
Daha 10 dk önce aldım sakin olBonuslar durdurulmuş milleti kandirma
Alındı teşekkürlerDaha 10 dk önce aldım sakin ol
Aldim 2tlden cevrdim balikcida 3 dkya yok etti balikci oynamayin cok kapalialmış gibi oldum
Bonus durduruldu diyen ...Lara gelsin bu cvpAlındı teşekkürler
sen nerde gördün bonus talepten aldım şimdiBonuslar durdurulmuş milleti kandirma
Insan farkı işte, boş ver reis. sana bol şanssen nerde gördün bonus talepten aldım şimdi
Bakiye 2500 oldu çekim vermeden tekrar bakiye 250 oldu 🤣🤣🤣 bidahada yapmamPara vermiyor boşuna üye olmayin
Niye çekim vermedin ki? Amaç 2500 yapmak zatenBakiye 2500 oldu çekim vermeden tekrar bakiye 250 oldu 🤣🤣🤣 bidahada yapmam
Benim bakiye şans eseri Olimpos oynadım 1400 kusur azda başka oyuna dalım dedim 200 TL kalmış 🤣🤣🤣🤣🤣Bakiye 2500 oldu çekim vermeden tekrar bakiye 250 oldu 🤣🤣🤣 bidahada yapmam
Git uyu düdüklü tencerePara vermiyor boşuna üye olmayin
Reis 2500 yapınca direk ana sayfa döndüm çekim vermek için bi bakdım 250 bakiye tekrar çevireim yedi parayıNiye çekim vermedin ki? Amaç 2500 yapmak zaten