Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Mavibet 50 Freespin Deneme Bonusu

arda11261026

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6
1
3
kardeşim otomatik eklenmiyor sms doğrulamasınıda yaptım ve sitede destek bile yok ?
sadece invite için mi bunu yapıyorsun yoksa sitenin bi ortaklığın mı var ?

Can81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
38
28
kardeşim otomatik eklenmiyor sms doğrulamasınıda yaptım ve sitede destek bile yok ?
sadece invite için mi bunu yapıyorsun yoksa sitenin bi ortaklığın mı var ?
Canli desdek sol alttadir reyis canliya yazman gerek bu altyapida

uca0101

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
48
28
Bu promosyon Yeni üyelere mi özel yoksa Global mı

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,699
12,042
113
Kisiye ozel olmasin girdik ciktik sms de aktif eklenen birsey yok

Batu0707

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
3
3
Bin de ben aldım çekim talebim var diye canlıya bağlandım kontrol edelim denildi cvp gelmeden paparaya para düştü bonanza da devam ettim açık çok ii veriyor

yowadup123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
34
18
ben de 1k çektim beyler ilaç gibi geldi. sweet harbi açıktı sadece bana mı denk geldi bilmem, 2 dakikada ödediler umarım hepiniz alırsınız bol şans

Banclskn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
35
28
1- Bu bonustan 3 Aralık 2024 sonrasında yeni üye olmuş ve SMS güvenliğini aktif etmiş üyeler yararlanabilir.
2- Üye olduktan sonra SMS güvenliğini aktif etmeniz halinde kısa süre içerisinde bonusunuz otomatik olarak hesabınıza eklenecektir.
3- Kampanya kapsamında hesabınıza Sweet Bonanza oyununda geçerli 50 Freespin eklenecektir. Her bir spin değeri 1.40₺dir.
4- Freespinler ile oynadığınız tur sonucunda kazandığınız tutar üzerinden 10 katı çevrim şartı bulunmaktadır. Çevrim şartını tamamladıktan sonra bonus bakiyeniz gerçek cüzdana aktarılacaktır.
5- Bonus çevrimini sadece Sweet Bonanza oyununda yapabilirsiniz.
6- Çevrim tamamlandıktan sonra kazancınızla dilediğiniz gibi işlem yapabilir veya çekim yapabilirsiniz.
7- Alınan bonusun kullanım süresi 3 gündür. Bonusunuzu kullanım süresi içerisinde kullanmanız gerekmektedir.
8- Aynı IP cihaz bilgisi ve adres bilgilerine sahip kişilerden sadece 1 kişi bu promosyondan faydalanabilir.
9- Sitemiz, promosyonları suistimal eden haksız kazanç elde etmeye çalışan veya Sitemiz genel kural ve şartlarını ihlal eden kötüye kullanımları tespiti durumunda, bonus ve bonus üzerinden kazanılan kazançları iptal etme ve uygunsuz kullanımlarda bulunan kullanıcıların hesaplarını kapatma hakkını saklı tutar.
10- Sitemiz bu bonusu haber vermeksizin iptal etme, geri çekme, kural ve şartlarını değiştirme ayrıca risk birimi tarafından hesap ile ilgili bir çelişki tespit edilmesi halinde, bonus talebini reddetme hakkını kendisinde saklı tutar.
11- Herhangi bir bonusun güncel kural ve şartlarını takip etme yükümlülüğü oyuncunun kendisine aittir
12- Bu kurallara ek Sitemiz Genel Kural ve Şartları da dahildir.

Kurallar bu şekildeymiş beyler.

Furkanboyka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
14
18
110 TL çekim yaptım yani nerdeyse bı sigara bı çay parası ama hemen geldi :)))