- 10,929
- 3,304
- 113
Dost en güzeli papara ben ordan çeviriyorum sürekliTamam işte kredi kartından çekmeyecek mi parayı kredi kartından oraya yüklenecek
Dost en güzeli papara ben ordan çeviriyorum sürekliTamam işte kredi kartından çekmeyecek mi parayı kredi kartından oraya yüklenecek
Aga onu biliyor adam zaten paparası kapalıDost en güzeli papara ben ordan çeviriyorum sürekli
Dediğim gibi max 5k çekebilirsin KassayaKredi kartı ile alabilirmiyim oraya dostum ama bak nakit avans değil kullanabilirsiniz limitden alcK
Dost vodofone payden siteye atarsa kartı kapatıyor geçen bana oldu a.q o yatırdım tutarda faturanosuyor geri iadede etmediPaycel veya vodafone paya yukleyıp yatırım yapabılırsın
Ozaman ora iptal. Paycele devamDost vodofone payden siteye atarsa kartı kapatıyor geçen bana oldu a.q o yatırdım tutarda faturanosuyor geri iadede etmedi
Söyledik ya aga 🤣🤣🤣Dostlar kassaya yükledim de buju nasıl alcam burdan 2500 yükledim
İbanina cekicen bro.500umu alıyım kassayi ben söylemiştim hammina 😁Dostlar kassaya yükledim de buju nasıl alcam burdan 2500 yükledim
Kupon tutarsa diye bişey yazmıyor burda ama neyse🤣Dostlar uptiob tarzı uygulama varmı bildiğiniz kredi kartı yükleme yapicam olursa yardımcı olanb kişiye 500 atarım